reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Umnie za płotem dwa konie biegaja i muflony wiec czuje sie jak w zoo .Własciowie to nie mamy co narzekac mieszkamy wsrod lasów w zdrowym klimacie.Na poczatku chodziłam do Olesniczki na spacery.Ludzie patrzyli na mnie jak na kosmite a nawet dwie panie zaczepiły mnie i zapytały'' od kogo ta sliczna dziewcz. jeast,, a ja na to ,,od mamy ''. :eek:
Ja urlopu nie mam jeszcze zaplanowanego i nie wiem co wymyslic bo nie lubie dalekich podrózy samochodem.Agdzie jedziecie ?:cool2:

reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe powitanie :-)

GOSIEK289 - mieszkam w Fabrycznej - dokładnie Muchobór Wielki
ŻYRAFA79 - tak, dokładnie jestem z kwietniowek :-)
GOSIU81 - no niestety duża zmiana u mnie....najgorsze jest to ze nie znam zani tego miasta, ani nikogo w tym mieście...:confused:Przedtem mieszkałam w W-wie - tam przynajmniej miałam znajomych i rodzinę mojego M. Ja pochodzę z Gornego Śląska i tam mam rodzinę, a to przynajmniej blizej Wroclawia - to na plus :-).
A jesli chodzi o poród: opiekę i personel wspominam miło....sam poród masakra. Od pierwszych skurczy do urodzenia: 28 godzin....bolalo jak cholera, myslalam ze zejdę z bólu i zmęczenia....było trochę komplikacji ale udało sie urodzic naturalnie..... :-)
Pozdrowionka dla wszystkich :-)

Wiatam Aneta, z nami nie bedziesz samotna w wielkim mieście a w razie czego pytaj ja jestem rodowita Wrocławianką, postaram sie pomóc, choć teraz mieszkam poza miastem:-)
Gosiu mieliśmy jechać na d morze na tydzień, ale wyczytałam że maluch w nowym otoczeniu tydzień sie adaptuje, i jechac taki kawał drogi i po aklimatyzacji wrócić?wiec zdecydowalismy sie na wyjazd do Milicza, tam jest taki ośrodek "Karłowo"jest basen i plaza i las i cisza:cool2:jedziemy na trzy tygodnie juz sie nie moge doczekac, no a przede wszystkim taniej niz nad morzem:tak:A nad morzem to moze w przyszłym roku?a wy nigdzie nie jedziecie na wakacje?Muflony to ciekawie macie:-)

Cześć Anetko!

Mam nadzieję, że ten nasz Wrocław nie będzie dla Ciebie karą!! W gruncie rzeczy to fajne miasto, chociaż pewnie mniej rozwinięte niż Warszawa, ale da się tutaj dobrze żyć! :tak:
Ja też jestem rodowitą wrocławianką, więc jak coś to chętnie pomogę!! :-)

Trzymaj się cieplutko!

Witam wszystkie mamusie z Wrocławia. Mam 1,5 roczna córke Nelę. Jestem tu nowa ale chciałbym zagościc na dłużej. Jestem rodowita wrocławianką:rofl2: i bardzo mi to odpowiada:-). mam nadzieję że mnie przyjmiecie do waszego grona

Witamy serdecznie w naszych progach:-)Ja tez jestem rodowita Wrocławianka ale obecnie mieszkam pod Wrocławiem:-)A z której częsci Wrocka jesteś? Ja mam 7 miesięczną córeczke Zuzankę, pisz często bo ostatnio zaniedbane to nasze forum:tak:Pozdrawiam

hej, hej...
ja to juz wogole zaniedbalam to forum :-(
jakos nie ma czasu juz na nic....

Pozdrawiam wszystkie wroclawianki te rodowite i te z "przymusu" lub tez wyboru :-D

reklama
Hallo, hallo :-)
No jak tam Dziewczynki-Wrocławianki? Co tam u Was? Jak walczycie z upałami?
Zdechnąć mozna z ciepła normalnie.......:szok:
OLISIA21 - witam serdecznie

My po 6 tygodniach walki z cycami, przerzucilismy się na karmienie butelką...:baffled:
No ale mały jest szczęśliwy....bo najedzony porządnie :sorry2:

Pozdrowionka :-)

Do góry