reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Balbinko a jak ten lekarz sie nazywa? wejdz sobie na watek Złota Lista i tam na Wrocław i poszukaj moze cos znajdziesz:-)mi ten wekend nie bardzo pasuje bo na imprezke imieninowa idziemy, co do terminu sie dogadamy, a miejsce ok?? A moze tak reszta dziewczyn sie przyłaczy?Pozdrawiam

reklama
To widze że jak narazie to tylko my trzy chętne?:-) Zoo odpowiada wszystkim rozumiem? To może w niedziele jak bedzie ładna pogoda?:-)

Dziewczyny ja troche odbiegne od tematu ale prosze Was o pomoc!
Chce otworzyc prywatne żłobko - przedszkole we Wroclawiu. Prosze powiedzcie mi ile placicie za przedszkole z uwzglednieniem czy to jest:

publiczne/prywatne
czy jest wyzywienie
zajecia dodatkowe, jakie
ile dzieci w grupie
ile opiekunek na grupe
moze jeszcze cos Wam przyjdzie na mysl

z gory dziekuje za pomoc :-)

zeby nie zasmiecac takimi informacjami tego watku to piszcie na priva lub gg 9285284

jeszcze raz dzieki za kazda informacje!!!!

reklama
Kurde ta pogoda zaczyna mnie juz wkurzac:angry: My 15 najprawdopodobniej wyjedziemy juz na wczasy i nie bedzie nas we Wrocku, wiec nie bardzo:no: a wracamy dopiero w pierwszy wekend sierpnia,ale na siłę nie ma co bo co bedziemy sie z zimna trzesły???możę odłożymy na poczatek sierpnia?a jak wam pasuje?

Do góry