reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Felidae chyba wolę żyć w błogiej nieświadomości bo inaczej wyszłaby prawda na jaw jak to było z tą zabawą w dzidziusia i gołą pupą mojego syna (Bartek bawił się z koleżanką w pokoju).

Co do gadżeciarstwa to jest to jest takie słowo. W telewizji nawet leci program "PANI GADŻET" prowadzony przez panią Ibisz.

reklama
witam
dziewczyny czy mozecie mi polecic dobrego z PODEJSCIEM dentyste dzieciecego??ktory nie krzyczy na dziecko??najlepiej na NFZ ale prywatnie tez moze byc ostatecznie..

Dziś anioły latają po niebiei ogłaszają Boże Narodzenie.A gdy gwiazdka betlejemska zabłyśnie,to życzenia spełni wszystkie.Życzę wszystkiego co najlepsze,Zdrowia, szczęścia i miłości,A to wszystko resztę wynagrodzi.Wesołych i ciepłych z rodziną spędzonych świąt.Życzy ho hoo hooo!!!

ja mam stomatolog która nie jest droga ale ma takie podejście do dzieci że szok, a dostałam na nia namiar od koleżanki ponieważ moja panikara straszna , mój synus uwielbia ta Panią

Witam wszystkie Wrocławskie Mamy.
Co prawda z Wrocławiem nie mam za wiele wspólnego, ale byłabym wdzięczna za pomoc.
Jestem z województwa lubuskiego, wczoraj byliśmy z naszą 2miesięczną córeczką u kardiologa w Zielonej Górze, nie jest dobrze, dlatego też dostaliśmy skierowanie na kardiologiczny oddział dziecięcy w Szpitalu Wojewódzkim przy ul. Kamieńskiego na 27.12.2011r.
Czy któraś z mam mogłaby podzielić się opinią na temat tego szpitala? Najlepiej właśnie na temat oddziału kardiologii dziecięcej? Byłabym na prawdę wdzięczna, proszę o informacje na pw.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego na Święta i Nowy Rok.

a w jakim wieku dziecko?
spytam kuzynke bo ona ma na codzien kontakt ze dentystami ;)
Majka za 2 tyg ma 5lat wiec jak mozesz jakis sprawdzony kkontakt podac bede bardzo wdzieczna:))

ja mam stomatolog która nie jest droga ale ma takie podejście do dzieci że szok, a dostałam na nia namiar od koleżanki ponieważ moja panikara straszna , mój synus uwielbia ta Panią
Kadia Ciebie rowniez moge prosic o namiar na tego stomatologa??mozesz napisac jakie tam sa mniej wiecej ceny oraz jak z terminem dostania sie??tzn ile sie czeka??i gdzie to jest??

agoosiaaa21 Witaj

TO bardzo dobry oddział i super specjaliści, współpracują z kliniką chorób serca Medinet (nie wiem czy nadal zabiegi są przeprowadzane właśnie tam czy na miejscu) Dzieci maja bardzo dobrą opiekę. Życzę zdrowia i dużo Siły. Więcej doświadczenia ma Kadia2.

reklama
agoosiaaa21 oddział ok tyle że się nie przejmuj panią ordynator , jest specyficzna ale dobry fachowiec , natomiast na Twoim miejscu nalegała bym aby zbadała Dr Kukawczyńska , kobieta super specjalista i wielkie serce ma

a jeżeli o chodzi o stomatologa dam namiar , ale dzisiaj nie mam siły iść po telefon więc w 2 dzień świąt napiszę , natomiast nie jest stomatologiem od dzieci tylko od wszystkich ale ma fajne podejście, nie jest droga , i mój Krystian lubi do niej chodzić a ma 4,5

Do góry