reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Agnieszka co u Was? jak ząbki? Wydaje mi sie ze kazde dziecko inaczej to przechodzi i sama znam takie dzieciaki ktore nawet nie daly po sobie poznac ze zabki ida :-)

Misia0805 Witaj :-) za chwile zacznie tak biegac ze nie bedziesz mogla za nia zdazyc ;-)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Zdrowia dla Was i Dzieciaczków!

Szczęśliwego Nowego Roku:) I jak najszybciej ponownie refundowanych recept:D

A tak na poważnie...to na ząbkowanie polecam Camilie- same zioła, a u nas skutkowało wtedy,kiedy np. Bobodent nie pomagał nic a nic.

Witam nowe koleżanki:)

Witam Wszystkie Mamusie w Nowym Roku:-)

U nas ząbkowania ciąg dalszy, a co za ty idzie raz jedna noc gorsza a raz lepsza. Gdyby tak nasze dzieci mogły ząbkować choćby przez tydzień i po którejś nocy obudzić się z pełnym wachlarzem uzębienia:-D No cóż pomarzyć dobra rzecz.

Martwiłam się jak to będzie w sylwestra czy Zuzia się nie obudzi podczas wystrzału petard i innych głośnych specyfików, ale przespała strzelanie i obudziła się chwilę przed 01 w nocy. A jak było u Was?

Wydaje mi się że niskie ciśnienie dzisiaj bo ja zasypiam na siedząco...

Stosujemy Bobodent bo niby najsilniejszy, ale popróbujemy też inne żele, próbowałyśmy roztworu Camilia(niektórzy twierdzą że to placebo woda z rumiankiem).

Pozdrawiam!!!!!!!!!

U nas ząbkowania ciąg dalszy, a co za ty idzie raz jedna noc gorsza a raz lepsza. Gdyby tak nasze dzieci mogły ząbkować choćby przez tydzień i po którejś nocy obudzić się z pełnym wachlarzem uzębienia:-D No cóż pomarzyć dobra rzecz.

Martwiłam się jak to będzie w sylwestra czy Zuzia się nie obudzi podczas wystrzału petard i innych głośnych specyfików, ale przespała strzelanie i obudziła się chwilę przed 01 w nocy. A jak było u Was?

Stosujemy Bobodent bo niby najsilniejszy, ale popróbujemy też inne żele, próbowałyśmy roztworu Camilia(niektórzy twierdzą że to placebo woda z rumiankiem).

Pozdrawiam!!!!!!!!!

My mamy niemiecki żel dentinox i bardzo pomagał!!a teraz camille i tez pomaga!

Witam i ja w nowym roku oby byl lepszy niz poprzedni:))

Rowniez witam nowe mamusie:))

Pozdrawiam!!!!!!!!!

Aga a ja slyszalam ze bobodent jest najslabszy a najsilniejszy dentinox... u mnie na szczescie nie bylo zbyt duzych problemow z zabkami ...

MOje dzieciaki w sylwestra poszlaly mlody wytrzymal do 24.20 nastepnie padl w sekunde za to Maja balowala do 3 a juz Kacperek o 8 zarzadzil pobudke ehh wczorajszy dzien byl ciezki:(

dziewczyny slyszalyscie o podwyzce za opieke w przedszkolu??od kiedy to ma wejsc w zycie??

Dobranoc..

haha prawie jak na hamaku :-D:cool2::-p

mi tez ciezko sie przestawic na to miasto ale jakos trza ;-)
wczoraj przyjechalam i teraz to juz naprawde musze sie przestawic i zaczac tutaj normalnie funkocjonowac :-)
najgorsze jest to ze wszyscy znajomi zostali gdzies tam daleko ....

chodziło mi bardziej o forum Wrockowe a nie o miasto...

zresztą widac po jakim czasie odpowiedziałam :-D

ale pozdrówka dla Was;-)

reklama
hmm My nie chodzimy od miesiąca więc nic mi nie wiadomo, ale w zeszłym roku była jakaś podwyżka, niby związana w sumie z wyżywieniem, ale teraz jeszcze nic mi nie wiadomo...

*na zęby hasco-spet...albo p/bólowy syropek o ile maleństwo nie może np spać lub jeść...

Ostatnia edycja:
Do góry