reklama
Agnieszka co u Was? jak ząbki? Wydaje mi sie ze kazde dziecko inaczej to przechodzi i sama znam takie dzieciaki ktore nawet nie daly po sobie poznac ze zabki ida :-)
Misia0805 Witaj :-) za chwile zacznie tak biegac ze nie bedziesz mogla za nia zdazyc ;-)
Misia0805 Witaj :-) za chwile zacznie tak biegac ze nie bedziesz mogla za nia zdazyc ;-)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Zdrowia dla Was i Dzieciaczków!
Zdrowia dla Was i Dzieciaczków!
Szczęśliwego Nowego Roku I jak najszybciej ponownie refundowanych recept
A tak na poważnie...to na ząbkowanie polecam Camilie- same zioła, a u nas skutkowało wtedy,kiedy np. Bobodent nie pomagał nic a nic.
Witam nowe koleżanki
A tak na poważnie...to na ząbkowanie polecam Camilie- same zioła, a u nas skutkowało wtedy,kiedy np. Bobodent nie pomagał nic a nic.
Witam nowe koleżanki
Agnieszka@
Zaciekawiona BB
Witam Wszystkie Mamusie w Nowym Roku:-)
U nas ząbkowania ciąg dalszy, a co za ty idzie raz jedna noc gorsza a raz lepsza. Gdyby tak nasze dzieci mogły ząbkować choćby przez tydzień i po którejś nocy obudzić się z pełnym wachlarzem uzębienia No cóż pomarzyć dobra rzecz.
Martwiłam się jak to będzie w sylwestra czy Zuzia się nie obudzi podczas wystrzału petard i innych głośnych specyfików, ale przespała strzelanie i obudziła się chwilę przed 01 w nocy. A jak było u Was?
Wydaje mi się że niskie ciśnienie dzisiaj bo ja zasypiam na siedząco...
Stosujemy Bobodent bo niby najsilniejszy, ale popróbujemy też inne żele, próbowałyśmy roztworu Camilia(niektórzy twierdzą że to placebo woda z rumiankiem).
Pozdrawiam!!!!!!!!!
U nas ząbkowania ciąg dalszy, a co za ty idzie raz jedna noc gorsza a raz lepsza. Gdyby tak nasze dzieci mogły ząbkować choćby przez tydzień i po którejś nocy obudzić się z pełnym wachlarzem uzębienia No cóż pomarzyć dobra rzecz.
Martwiłam się jak to będzie w sylwestra czy Zuzia się nie obudzi podczas wystrzału petard i innych głośnych specyfików, ale przespała strzelanie i obudziła się chwilę przed 01 w nocy. A jak było u Was?
Stosujemy Bobodent bo niby najsilniejszy, ale popróbujemy też inne żele, próbowałyśmy roztworu Camilia(niektórzy twierdzą że to placebo woda z rumiankiem).
Pozdrawiam!!!!!!!!!
Agnieszka@
Zaciekawiona BB
Ps. Widzę że dużo malutkich Zuzanek na forum:-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Pozdrawiam!!!!!!!!!
My mamy niemiecki żel dentinox i bardzo pomagał!!a teraz camille i tez pomaga!
Witam i ja w nowym roku oby byl lepszy niz poprzedni)
Rowniez witam nowe mamusie)
Aga a ja slyszalam ze bobodent jest najslabszy a najsilniejszy dentinox... u mnie na szczescie nie bylo zbyt duzych problemow z zabkami ...
MOje dzieciaki w sylwestra poszlaly mlody wytrzymal do 24.20 nastepnie padl w sekunde za to Maja balowala do 3 a juz Kacperek o 8 zarzadzil pobudke ehh wczorajszy dzien byl ciezki
dziewczyny slyszalyscie o podwyzce za opieke w przedszkolu??od kiedy to ma wejsc w zycie??
Dobranoc..
Rowniez witam nowe mamusie)
Pozdrawiam!!!!!!!!!
Aga a ja slyszalam ze bobodent jest najslabszy a najsilniejszy dentinox... u mnie na szczescie nie bylo zbyt duzych problemow z zabkami ...
MOje dzieciaki w sylwestra poszlaly mlody wytrzymal do 24.20 nastepnie padl w sekunde za to Maja balowala do 3 a juz Kacperek o 8 zarzadzil pobudke ehh wczorajszy dzien byl ciezki
dziewczyny slyszalyscie o podwyzce za opieke w przedszkolu??od kiedy to ma wejsc w zycie??
Dobranoc..
haha prawie jak na hamaku
mi tez ciezko sie przestawic na to miasto ale jakos trza ;-)
wczoraj przyjechalam i teraz to juz naprawde musze sie przestawic i zaczac tutaj normalnie funkocjonowac :-)
najgorsze jest to ze wszyscy znajomi zostali gdzies tam daleko ....
chodziło mi bardziej o forum Wrockowe a nie o miasto...
zresztą widac po jakim czasie odpowiedziałam
ale pozdrówka dla Was;-)
reklama
hmm My nie chodzimy od miesiąca więc nic mi nie wiadomo, ale w zeszłym roku była jakaś podwyżka, niby związana w sumie z wyżywieniem, ale teraz jeszcze nic mi nie wiadomo...
*na zęby hasco-spet...albo p/bólowy syropek o ile maleństwo nie może np spać lub jeść...
*na zęby hasco-spet...albo p/bólowy syropek o ile maleństwo nie może np spać lub jeść...
Ostatnia edycja: