reklama
Czy któraś z was chodziłaa może do doktora Barcikowskiego? Z góry dziękuje za odp
hej Ola!!
Ja do tej pory chodziłam do dr. Zabielskiej. Ale więcej do niej nie pójde!!
Ostatnio wysłała mnie na usg położnicze i byłam właśnie u dr. Barcikowskiego! Bardzo sympatyczny lekarz!! Wszystko mi dokładnie opisał, co widać, wszystko co trzeba to pomierzył i ogólnie zrobił na mnie dużo lepsze wrażenie niż poprzednie lekarka!
Wydaje mi się,że jest bardzo dokładny i mimo, że sam raczej mało mówi, to jak się o coś spytałam to chętnie udzielał wyczerującej odpowiedzi! ale to jest moja opinia po pierwszym spotkaniu!!
Hej Dziewczyny!!
Nie wiem czy będziecie zainteresowane taką widomością, ale dzwoniłam do szpitala na Kamińskiego i w tym roku szpital nie będzie zamykany na wakacje, na remont!! :-)
A nie pamiętam króta z Was, ale któraś pisała, że była prywatnie u dr. Malinowskiego z Kamińskiego!! Jeśli mogłybyście to podajcie mi namiary na jego prywatną praktykę!! Będę wdzięczna!!
Nie wiem czy będziecie zainteresowane taką widomością, ale dzwoniłam do szpitala na Kamińskiego i w tym roku szpital nie będzie zamykany na wakacje, na remont!! :-)
A nie pamiętam króta z Was, ale któraś pisała, że była prywatnie u dr. Malinowskiego z Kamińskiego!! Jeśli mogłybyście to podajcie mi namiary na jego prywatną praktykę!! Będę wdzięczna!!
Olu rodziłam na Kamieńskiego, bo mam tam najbliżej i moja pani dr tam pracuje.Czesc Irmaa a gdzie rodziłas?
Pobyt w szpitalu opisywałam już wcześniej więc jak cię to interesuje i masz czas to poszukaj na wcześniejszych stronkach:-)
pozdrawiam
reklama
Secasia a gdzie kupujesz te polarowe pajacyki??:-)potem spala w spiworku do ok 6 miesiaca a potem odrzucila spiworki i koniec... Teraz spi w polarowych pajacykach i niczym juz jej nie przykrywam. .