reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

iwon(k:)a jesli chcesz isc prywatnie to polecam Ci pania Joanne Koralewska. Ja wogole nie chodze prywatnie do pediatry ale to jest lekarka do ktorej chodza moi znajomi i wszyscy ja bardzo chwala. Nie wiem czy pracuej tez w szpitalu i nie mam namiarow ale jak chcesz moge je szybko zdobyc :-D

A z pracujacych w szpitalu to mojej kolezanki szwagierka jest neonatologiem na Brochowie nazywa sie Teresa Jablońska. Jest bardzo mila, ja glownie telefonicznie korzystalam z jej rad jak Lenka byla malutka.... Jak chcesz do niej kontakt to mam jej tel. komorkowy ale to daj znac na priva albo gg 9285284

reklama
cześć Mona,
mój synek jest z kwietnia. Miałam nawet 2 śpiworki (żeby były na zmianę) i byłam z nich bardzo zadowolona, ale zaczęłam ich używać dopiero jesienią, bo wcześniej nie wiedziałam, że takie są. Ale ja miałam takie zapinane z boku dookoła i wydaje mi się to wygodniejsze. Jak synek spał w śpiworku, to wiedziłam, że nie zmarznie jak go wezmę do karmienia w nocy, a jak trzeba było zmienić pieluszkę, to nie trzeba było wyjmować go z tego śpiworka tylko rozpinałam dół, a na górze był cały czas przykryty. No i moim zdaniem lepszy jest niezbyt gruby. Jak było chłodniej to go przykrywałam dodatkowym kocykiem, a tak to sam śpiworek wystarczył.

Mona ja mysle ze spiworek to swietna sparawa... Lenka na poczatku spala owijana w gruba pieluche (urodzila sie na jesieni) potem spala w spiworku do ok 6 miesiaca a potem odrzucila spiworki i koniec... Teraz spi w polarowych pajacykach i niczym juz jej nie przykrywam. Ja mialam rozne spiworki zamykane na zamek na dole i na ramiaczkach ale tez takie jak ty pokazujesz... Wg mnie jesli malo przewijasz (lub szybko nabierzesz wprawy) to mala roznica byle spiworek byl szerszy na dole by dziecko mialo jak nozkami sie przewrocic na bok...

Czesc ja mam termin na 7 marca i mieszkam na Pilczycach.Czy jest ktos właśnie z Pilczyc na forum?POzdrawiam

reklama
Czesc wszystkim dziewczynkom!!! Ja jestem z Wroclawia choc od 3 lat mieszkam w Niemczech! Ola 24 ja wlasnie mieszkalam 20 lat na Pilczycach!
Teraz jesli moge cos o sobie powiedziec to to ze mam 7 miesiecznego synka Allanka i jak tak sobie was podczytuje to tez bym chciala sie z ktoras z was spotkac na wspolny spacer z dziecmi!!!

Do góry