reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Kadia zdrówka dla Was!!!
Felidae kolejka jest super. znajomych synek podobną ma i co dziennie tata musi z nim rozkładać i się w nią bawić, a moja córka jak ją zobaczyła to z 10 min patrzyła jak zaczarowana prawie bez ruchu, co jak na nią jest nieprawdopodobne, także prezent z pewnością będzie się podobał.
Lenadtr ten gumowy stwór jest ekstra, u moich rodziców jest taki osioł już ze 3 lata i wszystkie dzieciaki i te większe i te mniejsze mają świetną zabawę na nim. w lato to nawet jest przerobiony na osła basenowego na którym się jeździ/pływa :-D
zuza-anna dokładnie tak jak piszesz, zabawek pełno a i tak by się drugie tyle kupiło dziecku :-)

prezenty dla dziewczyn mam już przygotowane i czekają na poranek. młodsza dostanie taką owieczkę STERNTALER owieczka Stella Z BIJĄCYM SERCEM 0m+ (1964468110) - Aukcje internetowe Allegro mamusia ma nadzieję że będzie przydatna na nocki i skończy się wołanie mamusi na przytulanie (albo przynajmniej trochę ograniczy), natomiast starsza dostanie teletubisia teraz jes szał na tę bajkę więc będzie zadowolona. pod choinkę to już pokupowałam nie tylko moim dziewczyną ale i wszyskim dzieciakom w rodzinie i nie mogę się doczekać kiedy będą je wyciągać z pod choinki :-) moje szkraby dostaną duuuże zestawy duplo i biedronkę z vtech. uwielbiam kupować dzieciakom prezenty :-)

reklama
ufff... wreszcie mam chwile na odpoczynek ;-)
spakowalam dzisiaj mase rzeczy a jutro czeka mnie pakowanie jeszcze kuchni :-( i bedzie koniec... i w srode rano wyjezdzamy do pl juz na zawsze (mam nadzieje ;-))
a dzisiaj biegalam jeszcze po sklepach i pokupowalam Malej troche ciuszkow na pozniej, typu spodnie rurki i jakies bluzeczki bo tutaj sa tanie i bardzo dobre jakosciowo :-)
oczywiscie sklep z zabawkami tez zaliczylysmy haha a ile ludzi jeszcze dzisiaj na szybciora kupowalo prezenty dzieciakom :szok: bo tutaj Mikolaj byl dzisiaj (5 grudnia ale nie pytajcie dlaczego :-D)
ja kupilam Malutkiej jeszcze zestaw z dzbanuszkiem i filizankami zeby sie uczyla kawe i herbatke podawac :-)

Lena fajny tez skoczek i napewno kazde dziecko byloby zadowolone :-)

Julisia super prezenciki beda :-) ciekawa jestem jak sie sprawdzi ta owieczka bo sama chcialam ja kupic jak Malutka sie urodzila ale tak sie zbieralam ze w koncu jej nie kupilam hihi a duplo u nas zawsze sie sprawdza bo moja Mala by mogla ciagle w klockach siedziec ;-)

hej, nie udzielam się u Was - bo coś si ewtrybic w ten Wrocek nie mogę:-D

ale to muszę Wam pokazać
patrzcie na co się natchnęłam Będą rodzić w kosmicznym fotelu. Nowy sprzęt dla AM i :tak:

haha prawie jak na hamaku :-D:cool2::-p

mi tez ciezko sie przestawic na to miasto ale jakos trza ;-)
wczoraj przyjechalam i teraz to juz naprawde musze sie przestawic i zaczac tutaj normalnie funkocjonowac :-)
najgorsze jest to ze wszyscy znajomi zostali gdzies tam daleko ....

Dacie rade :-) ja z Wrocławia, ale ze znajomymi mało co sie widzę w sumie prawie jak bym mieszkała za górami za lasami :-( kazdy pracuje, dzieci do przedszkola chodzą jak nie jedno cos złapie to drugie. i tak jakos... jak sie uda raz na pól roku spotkać to święto lasu :|

hej!!!
pewnie mikołaj udany i dzieci zadowolone :-):tak:
trochę jestem zdenerwowana bo synek ma podpuchnięte oczy i wysokie ciśnienie , kurcze jutro zabieram go na kontrolę a jak się nic nie okaże dzwonię do kardiolog
a my pomału dochodzimy do siebie jutro kontrola i zobaczymy kiedy do pracy
pozdrawiam

Kadia trzymam kciuki,
U nas czepili sie wagi...po szpitalu i tej chorobie nie dobił do magicznych 15 kg :-( Mamy skierowanie do gastroenterologa. Ale mam okropne opory bo to raptem 500 g mu brakuje, a na domowej wazy 14,800 -15...zależy od dania a w przychodni ważył 14,600 i 100 odjęła bo byl w rajstopach :| trochę mnie to zdołowało ale nic to pójdziemy i zobaczymy co wymyślą :| na żadne gastroskopie bynajmniej sie nie zgodzę nie widzę takiej potrzeby :|

reklama
Do góry