Dziewczyny z zębami potrafi być masakra, biegunki , anginy itp itd...My pryskaliśmy HascoSeptem...właśnie żeby odkażać dziąsła i gardło...Mojej sąsiadki córka przy 5 miała okropne przejścia bo normalnie dziąsła krwawiły. i tez wtedy miała gorączki po 38-39...zbijać nurofenem lub paracetamolem, a najlepiej mieć jedno i drugie w domu bo w razie najgorszej potrzeby daje sie na zmianę nawet po dwóch godzinkach...są jeszcze czopki ja je stosowałam przy ząbkowaniu Viburcol...działają ciotkę uspokajająco...
A ja sie dziś powłóczyłam po pasażu...marzę o takim sweterku/sukience...ale w pasazu i innych galeriach to takie co mi sie spodobał to koło 90 zł :-( eh....
Michał bierze robione krople na katar i sinupret a głowa przesżl już po pierwszych dawkach sinupretu jak tak porządnie dmuchnął i i mu zeszło sporo kataru...
A ja sie dziś powłóczyłam po pasażu...marzę o takim sweterku/sukience...ale w pasazu i innych galeriach to takie co mi sie spodobał to koło 90 zł :-( eh....
Michał bierze robione krople na katar i sinupret a głowa przesżl już po pierwszych dawkach sinupretu jak tak porządnie dmuchnął i i mu zeszło sporo kataru...
Ostatnia edycja: