reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Felidae nie dziwię się że jesteś wściekła, NFZ to czysta porażka. jak nasza mała trafiła do szpitala korczaka to mieliśmy szczęście i łózko się dla mnie znalazło i całe szczęście bo cały czas mała spała na mnie nie dała się nawet położyć do łóżeczka, ale jak tylko nas przyjmowali to od razu dodali że nawet jak łóżka nie będzie to się płaci za media :sorry: porażka:sorry: a jak synek się czuje?

my zabawki na gwiadkę pokupowaliśmy dla wszystkich dzieci (naszych i rodziny) na nocy zabawek w tesco i super bo dzięki temu dostaną świetne rzeczy za rozsądne pieniądze. ale na mikołaja to jeszcze muszę dziewczyną kupić - upatrzone są ale nie ma kiedy się wybrac.

jak już piszę to może trochę więcej. wczoraj byłam z dziewczynami na szczepieniu. niby wszystko ok, ale starsza jak zawsze wielka niedowaga, a młodsza postanowiła naśladować siostrę i też coraz mniej przybiera (przez ostatnie 2 tygodnie zaledwie 100g czyli teraz waży 6100g - kiepsko) do tego ma niedokrwistość. od dziś stosujemy żelazo i kontrola za miesiąc. szczepienie w pożądku, dzisiaj mają lekką gorączkę i MARUDA ale dajemy radę

Ostatnia edycja:
reklama
ello
u mnie prezenty juz gotowe a u Was? :-)

z tego co sie orientuje to jarmark rozpoczal sie juz 25 listopada i juz tam bylam tydzien temu w sobote :-) oczywiscie musialam z dzieckiem karuzele zaliczyc :cool2:

Makabra nie wiem co kupić, chciałam kolejke ale ta co mi sie podoba i wiem ze była by nie zawodna ( brat mial taką w dzieciństwie ) to jakaś markowa firma, kolekcjonerka i zestaw 1000 zł :baffled::szok:
moja Mama znalazła taką
KOLEJKA firmy RAPID TRANS. Automatyczne ładowanie (1951018467) - Aukcje internetowe Allegro
Warunek byl taki ze ma byc sterowana, tzn on chciał sterować ( a wszystko przez bajkę o Franklinie gdzie mieli stół z kolejką haha ) Co myśłicie przeszło by takie coś ??
to pod choinke na mikołaja pod poduchę jakiś drobiazg pewnie słodycze :-)

Dzien dobry :-)

Felidae kolejka wyglada fajnie! ja sie nie znam na zabawkach dla dzieci choc moja Mala ostatnio lubuje sie w autkach i juz kilka ma :-D ale kolejki jeszcze nie kupowalismy... mysle ze Maluszek bedzie zadowolony bo to fajna zabawka przeciez! :-)

Lena ja to w ogole sie zastanwiam po co ja Malej kupuje zabawki bo od Rodziny tyle dostaje ze niemam juz gdzie tego pomiescic ;-) ale jak tu sie powstrzymac :-D

Kadia zdorwka dla Was! cos chorobska sie Was czepiaja ostatnio....

reklama
Do góry