reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Stokrotka dziekuje :-)
to bedzie pewnie ten na Osobowickiej. a Mozesz mi powiedziec blizej w ktorym miejscu jest? (tylko wez prosze pod uwage ze ja dopiero poznaje Wrocław wiec poruszam sie prawie z "mapa" ;-))

We Wrocławiu sa juz 2 domy ->
- ten ktory chce zobaczyc to dom P. Zaremby
- a drugi to jakis dziwny pomysl dla mnie który w ogole mi sie nie podoba (jakies domki modulowe :sorry2:) STRONA GŁÓWNA / HOME : isolasystem

a jak Wam sie podoba pomysl takich domkow?

Zuza ja tez poruszam sie z mapa przed nosem ;) niewiem jak ta okolica sie nazywa ale wiem ze to jest pod Mostem Milenijnym. Jak mąż wroci z pracy to zapytam jak owy własciciel sie nazywa. A czemu sie tym interesujesz? tez chcesz taki? :)

Dzieki Stokrotka! chcialabym go zobaczyc z ciekawosci :-)
Mieszkam w nl a tutaj takie domy to z sumie nic nadzwyczajnego... ale spodobalo mi sie ze ktos z polsce mial odwage i sily zeby przebic sie przez biurokracje i zbudowac taki domek. Domki sa fajne choc sama nie wyobrazam sobie mieszkac w takim ;-)
Moj M. od kilku lat pracuje w firmie ktora robi domy na wodzie tutaj w holadni wiec temat jest nam dosc bliski i z cekawosci chcielismy go zobaczyc :-)
Ostatnio go szukalismy i nawet pytalismy kilku osob ale nikt nic nie wiedzial.....

Edzia26
może nie musi być dwójka rodziców? Może chodzi o to, że te dwie osoby mogą mieć zniżkę, ale równie dobrze może być tylko mama z dzieckiem?
Trzeba zadzwonić i zapytać, bo z chęcią wybrałabym się. Jednak z drugiej strony...

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy
Bij zabij gdzie jest Mirków ?
Dziewczyny ale to chyba to samo. Znalazłam taki filmik wklejam Link. wypowiada sie konstruktor K. Zaremba.
( hehe ciekawe czy to jakaś rodzina:| od strony babki hihi)
Co do Aqaparku to zawsze oznacza max. tak jak na rodzinny do zoo może wejsc 2 dorosłych i max 3 dzieci...ja rak rozumiem...
"Od poniedziałku do piątku, w godzinach od 9.00 do 12.00 dwie osoby dorosłe z dwójką dzieci do 3 lat, mają możliwość wykupienia biletów na 2h za 50% ceny (Baseny Rekreacyjne)." Więc jeżeli umówicie się w parach to uważam, że zniżka się należy dla Was mimo że nie jesteście rodzinką :-) BO nie napisali, że to ma być TATA I MAMA ;-)

Wyjątkowy dom na wodzie.wmv - YouTube

Ostatnia edycja:
Do góry