reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Felidae tak to jest ten dom i ten człowiek ;-) dzieki!

Ac1987 Witaj! Fajnie ze wreszcie pojawil sie ktos z moich stron :-) ja narazie na mieszkam na psim polu ale moze za rok bede juz obok oleśnicy - wiec po drodze ;-) w jakim wieku masz córcie?

Dziewczyny wracam juz na stale do pl i tak sobei pomyslalam ze fajnie jakby moja Mala poszla na jakies zajecia. Tak pare godzin w tygodniu zeby miala kontakt z dziecmi i moze wreszcie ruszylo sie cos z mowa u niej bo ciezko jej to idzie... no ale tutaj prawie wcale niema kontaktu z dzieciakami a polski slyszy tylko ode mnie i mojego M..... :-(
szukalam troche na necie... jakiejsc Akademi Malucha ale znalazlam glownie oferte przedszkoli i ceny powalaja doslownie :sorry2: moze slyszeliscie o jakichs zajeciach dla dzieci 2 lata ale w rozsadnej cenie? ;-)

reklama
ac1987 Ania dziekuje za info! :-) widzialam strone tego przedszkola na Gorlickiej ale tam nie ma nic nt. spotkan w sobote :-( jak bede w pl to chyba tam zadzwonie zeby dowiedziec sie cos wiecej... zastanawiam sie jakie ceny maja i czy przy tych sobotach placi sie tez to wpisowe bo kwota jak za samo wpisowe powala :rofl2: ..:: NASZ ŚWIAT ::..
a powiedz mi jaka tam jest atmosfera i osoby które prowadza zajecia? jestes zadowolona?
a Twoja Maja na jakie zajecia tam chodzi?

Przepraszam dziewczyny że się Wam tu wetnę ale szukam namiarów na dobrego kardiologa dziecięcego z Wrocławia, jeżeli możecie to podajcie mi namiary. Dziękuję.

Kozica ja znam tylko lekarzy z oddziału szpitala w którym pracowałam, czyli z Kamieńskiego
dr n. med. Jacek Kusa
dr n. med. Hanna Pikulska - Orłowska
ale może Kadia2 będzie mogła kogoś Ci polecić...

reklama
Hej dziewczyny
jestem juz we wrocku ale ciagle w biegu ;-)
wczoraj sama wracalam do domu przez Wrocław nie znajac drogi a nawigacji tez zapomnialam i na szczescie jakosc sobie poradzilam i trafilam bez wiekszych problemow wiec moze uda sie szybko odnalesc w tym miescie hihi

ac1987 dziekuje za info. jeszcze w tym tygodniu postaram sie zadzwonic tam i cos wiecej dowiedziec. juz nawet wiem gdzie to jest ;-)
a teraz fajna droge zrobili na skroty z psiego pola - kiełczowa obok cmentarza w strone olesnicy :-) teraz tamtedy jezdze na dzialke.

LenaDTR, ac1987 jak macie ochote na wspolny spacer i bedziecie na psiaku do dajcie znaka!

kozica wysylam namiary na pw :-)

Do góry