reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Julisia wiem gdzie jest ta ulica:) moj tato pracowal w cukrowni jak jeszcze istniala:)aha pytalas sie czemu maja chodzi na klecine do przedszkola to nie wiedzielisy ze jest przedszkole na Oltaszynie bo mieszkamy tu dopiero niecale 2 lata i nie mielismy sie kiedy rozeznac...ale powiem Ci ze nie zaluje ze padlo na to przedszkole..poza tym M pracuje na Braterskiej wiec w kazdej chwili moze podskoczyc do przedszkola jak cos ei bedzie dzialo.a placyk w parku grabiszynskij jest super chodzimy tam czesto z dzieciakami jak jestesmy u moich rodzicow:)

Julisia zdrowka dla dziewczynek:)

reklama
https://www.babyboom.pl/forum/members/gie-oska-16414.htmlgie-oska ja będę mieć trochę bliżej bo przez ulicę mam przejść :) boczna Sudeckiej. A kiedy rodziców odwiedzasz? :happy:
Julisia, park jest ogromny, ścieżka zdrowotna/do biegania ma ponad 5 km. Plac zabaw jest w 2 miejscach a w jeszcze jednym taki mały-piaskownica, jakaś huśtawka. Bardzo przyjemnie, dużo zieleni, latem ludzie brali koce i siedzieli na trawie, grilla widziałam nawet ale nie wiem czy tam wolno :)

Witam.
Ja tez sie zamelduje, dawno tego nie robiłam ale teraz przy tej przeprowadzce brakowalo czasu i troche natchnienia . My z Madzią zaczelysmy juz wyruszac na zwiedzanie miasta :) Wczoraj odbylysmy samodzielna podróż z Jagodna az na Osobowicwe :) Ide z niunia na spacer odezwe sie poźniej. Papa

https://www.babyboom.pl/forum/members/gie-oska-16414.htmlgie-oska ja będę mieć trochę bliżej bo przez ulicę mam przejść :) boczna Sudeckiej. A kiedy rodziców odwiedzasz? :happy:
Julisia, park jest ogromny, ścieżka zdrowotna/do biegania ma ponad 5 km. Plac zabaw jest w 2 miejscach a w jeszcze jednym taki mały-piaskownica, jakaś huśtawka. Bardzo przyjemnie, dużo zieleni, latem ludzie brali koce i siedzieli na trawie, grilla widziałam nawet ale nie wiem czy tam wolno :)
oj tak ten park jest mi doskonale znany w koncu 27lat tam mieszkalam(tzn obok) a grilla niby nie mozna ale robia ludzie. u rodzicow bede jutro ale moje wypady weekendowe do nich polegaja na tym wpadam dzieciaki zostawiam jedziemy na zakupy wracamy jemy obiad i do chaty ale w tyg tez przyjezdzam jak jest dobra pogoda wiec jak chcesz mozemy sie jakos umowic na tym placyku na fiolkowej(ten najwiekszy przy grabiszynskiej):)

Stokrotko alescie dlugo podroz odbyly:) jak Mala zniosla taka podroz??moj K to by rozmiosl autobus..

hej dziewczyny
ja już mam malutką obok. i wracam w końcu na forum bo przez te 3 tyg to niebardzo miałam czas.
Ja na spacerki to codziennie rundke na ostrowie robie i w parku koło hali targowej. niestety narazie auta brak żeby gdzieś podjechać w spokojniejsze tereny, zazdroszcze wam tego parku troche, botu niby park ale hałas i masa aut.

Nie wiece może czy gdzieś w centrum są jakieś zajęcia dla mam z maluchami takie fitnes albo coś podobnego żeby do formu wrócić? nie mam zabardzo jak bez małej się wyrwać, a wiem ze takie zajęcia w redeco są tylko tam to dla mnei kawał drogi.

hej
my juz w domku w nl... ale tak bardzo nam sie nie chcialo wyjezdzac .....

Katia to super ze wyniki sa dobre i to nic powaznego!

Gie-oska planujemy zostac jeszcze do kwietnia i mam nadzieje ze juz nic nie zmieni naszych planow ;)

reklama
Nie wiece może czy gdzieś w centrum są jakieś zajęcia dla mam z maluchami takie fitnes albo coś podobnego żeby do formu wrócić? nie mam zabardzo jak bez małej się wyrwać, a wiem ze takie zajęcia w redeco są tylko tam to dla mnei kawał drogi.
ponoć jest jeszcze fitnes dla mamusiek w FAT na grabiszyńskiej i w Active na Gajowickiej

spotkanko jak najbardziej, ja zawsze jestem chętna na takie rzeczy ;-)
jutro wybieram się do tego parku na przeciwko cmentarza grabiszyńskiego, tak zachwalałyście że muszę się w końcu zmobilizować

Do góry