reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

wiem ze dam rade.... juz tyle razy sie przeprowadzalam hehe ale to juz bedzie (mam taka nadzieje) ostatni przystanek przed moim wymarzonym domkiem :-)
szukamy 3 pokoi.... cena oczywiscie jak najnizsza hihi ale z tego co widzialam do max ze wszystkimi rachunkami zeby wyszlo 2200.
koleżanka ma mieszkanie do wynajęcia mieszkanie ale 2 pokojowe urządzone całkiem ładnie , w miarę w nowym bloku , autobus pod nosem na samy początku Maślickiej zaraz za Kozanowem

reklama
a co tutaj tak spokojnie? gdzie sa wszyscy? ;-)
ja czekam az dziecko sie obudzi i mykamy na spacerek :-)

Kadia dziekuje! niestety my musimy miec conajmniej 3 pokoje i bardzie od wschodniej strony wrocka bo wtedy blizej do Olesnicy a czesto bedziemy musieli tam sie przemieszczac....
narazie mamy na oku jedno mieszkanie od znajomego :-) co prawda jeszcze go nie widzialam ale slyszalam opis Tescia i jak narazie wydaje sie ze jest fajne.... wiec zobaczymy.... za tydzien bede juz w pl wiec ktoregos dnia podjade do wrocka i je sobie obejrze :-)

Aurelia :p paskudo teraz będę miała wyrzuty sumienia haha :-) Dzięki za spotkanie w parku :-)
spróbuje jutro nas zapisać na wizytę...bo dziś mi juz mózg odmawia współpracy obwody mi się przegrzewają...
Opcja jest taka: albo pojadę znowu na pergole :-) albo zamoczę nogi w misce na balkonie haha i będziemy mieć z młodym prywatny basen. podróż na wejherowską przy tej temperaturze mnie przeraża :|
Zuza-anna kolega w oleśnicy ma 3 pokojowe mieszkanie, jest skłonny nawet je wynająć ale głównie zależy mu na sprzedaży więc jeśli pojawił by się kupiec to po wynajmowaniu

Aurelia mnie ten żar w autobusie zniechęcił...a młody jak wrócił z przedszkola to nie chciał słyszeć o tym by wyjść gdzieś, nawet na balkonie nie chciał sie w wodzie taplać...wolał poganiać w majtkach po domu :-)
No lekko uziemieni teraz przez zmiany w przedszkolu...nie kąłdą ich spać w związku z czym młody jeszcze nie umie sił rozłożyć na cały dzień...

Felidae, a taki zwyczaj, że dzieci w tym wieku nie kładzie się spać? Chodzi do grupy czterolatków, tak?

Mój nie ma jeszcze dwóch lat, a już pozbył się drzemki w ciągu dnia:(

Felidae dzieki ale wiesz jak to jest jak mieskzanie jest wystawione na sprzedaz... nigdy niewiesz kiedy bedziesz musiala sie wyprowadzic i trzeba udostepniac na prezentacje... a ja nie moge sobei pozwolic na tak niepewnosc ale dzieki za oferte :)

a my wczoraj bylismy na plazy i Mala poplywala sobie i miala frajde :D
a wlasnie do kiedy dziecko potrzebuje spac w dzien? bo moja to juz jak w zegarku g.12 i ona idzie lulu ;)

hejka:) my juz powrocilismy z nad morza w niedziele wieczorkiem.pogoda dopisala dzieciaki opalone i zadowolone. Podroz nad morze koszmar jeden wielki korek ale za to powrot bajka:-)

witam nowe mamusie:-)

Zuza a gdzie teraz mieszkasz jak mozna wiedziec??i czemu tylko na rok mieszkanie potrzbujecie?potem domek wlasny tak??

Takhisis wspolczuje ze Cimlody nie spi w dzien.u Nas 11 max 11.30 i Kacper spi nawet 3 godz zalezy od dnia. a jak Ci spi w nocy?od ktorej do ktorej??je w nocy jeszcze??

Felidea nie wiesz czy jakies nowe stawki oplat za przedszkole weszly??bo cos mi sie o uszy obilo?Maja tez idzie teraz do 4 latkow i nie maja juz spania/lezakowania w dzien...

reklama
Gie-oska super ze urlop nad morzem Wam sie udal! :-) my zaczynamy wakacje dopiero od piatku (albo za tydzien bo narazie jest zamieszanie i jeszcze nie wiemy na co sie zdecydowac...) ale nasze plany padly :-( mielismy jechac do Swinoujscia na tydzien i tak bardzo sie cieszylam bo myslalam ze spotkamy sie ze znajomymi a tu wlasnie wyszly nowe zawirowania i nie jedziemy...
My aktualnie mieszkamy jeszcze w Holandi ale ja juz marze o powrocie do PL ;-) a mieszkanko na rok bo budujemy domek pod Wrockiem wiec zgadlas :-)
kurcze myslalam ze takie Maluchy w przedszkolu jeszcze lezaczkuja... moja jak narazie to jak sie nie przespi w dzien do od g.17 chodzi juz zakrecona haha

brrrr.... ale mam piekna burze za oknem! ciemno sie zrobilo, leje i tylko flesze sie pojawiaja ze nie wspomne o efektach dzwiekowych ;-)

Do góry