reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

dziewczyny jesteście kochane. Dzięki za rady i pomoc. Już znajoma z niemiec wysłała mi sab simplex :-)Mam nadzieję, ze pomoże i mała będzie znów spokojniejsza. Chociaz dzisiaj zasnęła wieczorkiem spokojnie i spi już 2 godzinki. Zobaczymy jak będzie w nocy i jutro. Odstawiłąm caluski nabiał moze to to pomogło:tak:

reklama
dziewczyny jesteście kochane. Dzięki za rady i pomoc. Już znajoma z niemiec wysłała mi sab simplex :-)Mam nadzieję, ze pomoże i mała będzie znów spokojniejsza. Chociaz dzisiaj zasnęła wieczorkiem spokojnie i spi już 2 godzinki. Zobaczymy jak będzie w nocy i jutro. Odstawiłąm caluski nabiał moze to to pomogło:tak:

bardzo się cieszę oby już mala księżniczka zawsze tak zasypiała

Felidae jak tam kontrola????

Witam nocną porą.. U nas jak na razie sukces, za miesiąc kontrola słuchu bo lewe uszko sie nie łapie w normach. Migdałek !/2 stopień więc jest super, krzywa przegroda nosowa i te nieszczęsne wędzidełka :-/ to u góry pewnie podetniemy ale to dopiero w 7-8 roku żcyia...na następny miesiac dalej leki :/ oby z tym uchem sie poprawiło, mnie się wydaje, że mówi dużo wyraźniej ale to jeszcze nie jest to co powinno być...Dzięki za kciuki zdały egzamin :-)
Wisieńka moja bratowa przez 6 m-cy żyła chlebem i parówkami bo malej tylko po tym nic nie było :-)

Witam nocną porą.. U nas jak na razie sukces, za miesiąc kontrola słuchu bo lewe uszko sie nie łapie w normach. Migdałek !/2 stopień więc jest super, krzywa przegroda nosowa i te nieszczęsne wędzidełka :-/ to u góry pewnie podetniemy ale to dopiero w 7-8 roku żcyia...na następny miesiac dalej leki :/ oby z tym uchem sie poprawiło, mnie się wydaje, że mówi dużo wyraźniej ale to jeszcze nie jest to co powinno być...Dzięki za kciuki zdały egzamin :-)
Wisieńka moja bratowa przez 6 m-cy żyła chlebem i parówkami bo malej tylko po tym nic nie było :-)

czyli generalnie wiadomości dobre , bardzo się cieszę oby tak dalej:-)
no u nas niestety był przerośnięty ale na szczęście widzę 100% poprawę , a panie w przedszkolu dopiero doznają szoku

reklama
Do góry