reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
no teraz ja:no:
brak mi słów
pojechaliśmy na 8.30 czekaliśmy pod pokojem z innymi ludźmi do pokoju przyjęć ponad 1,5 godz , aż jakiś pan poszedł się zapytać o co chodzi i chodziło o to że jest długi weekend i nikt do nas nie zejdzie:wściekła/y: i mamy iść na oddział
poszliśmy a tam zrobili nam badania i czekaliśmy do 14 na laryngologa a do 15 na anestezjologa!!!!!!!:no:, masakra wyszliśmy w sumie do domu na przepustkę i mamy być około 17 w niedziele , ale wyczekaliśmy tyle że już chciałam bić a mały był tak dzielny że ja nie wiem jak on to wytrzymał

a i hit!!! usłyszeliśmy ze jak tak jesteśmy niecierpliwi to możemy iść na Wyszyńskiego za 3200:shocked2:, toż to super odpowiedź

Felidae dam znać zaraz w poniedziałek bo mamy rano zabieg bo zabieram laptopa żeby młody mógł bajeczki pooglądać

no teraz ja:no:
brak mi słów
pojechaliśmy na 8.30 czekaliśmy pod pokojem z innymi ludźmi do pokoju przyjęć ponad 1,5 godz , aż jakiś pan poszedł się zapytać o co chodzi i chodziło o to że jest długi weekend i nikt do nas nie zejdzie:wściekła/y: i mamy iść na oddział
poszliśmy a tam zrobili nam badania i czekaliśmy do 14 na laryngologa a do 15 na anestezjologa!!!!!!!:no:, masakra wyszliśmy w sumie do domu na przepustkę i mamy być około 17 w niedziele , ale wyczekaliśmy tyle że już chciałam bić a mały był tak dzielny że ja nie wiem jak on to wytrzymał

a i hit!!! usłyszeliśmy ze jak tak jesteśmy niecierpliwi to możemy iść na Wyszyńskiego za 3200:shocked2:, toż to super odpowiedź

Felidae dam znać zaraz w poniedziałek bo mamy rano zabieg bo zabieram laptopa żeby młody mógł bajeczki pooglądać

Cała nasza Akademia Medyczna! A powinni świecić przykładem

Lena wszystkiego najlepszego dla Gajki zdrówka i słodyczy całego świata

[FONT=&quot]
h075.gif
[/FONT]

reklama
Cała nasza Akademia Medyczna! A powinni świecić przykładem

buhahahaha
żaden szpital nie świeci przykładem :-)
Kamieńskiego jest prężne przez prof Witkiewicza ( tez niemiły człowiek jako szef), ale facet sobie poradził widać przez to jaki jest...:-)

I na miejscu Kadi2 normalnie bym mu powiedziała, że może sobie mnie wykreślić z planu zabiegowego dam zarobić komuś innemu, ALE....oni dobrze wiedza jakie są kolejki i jakimi panami i władcami sytuacji są...:-( normalnie chamy :-(

Ostatnia edycja:
Do góry