reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Kadia2
Pewnie, że Cię pamiętamy :-) u nas tez było co nieco chorób, ja sie uchroniłam od zapalenia płuc, ale za to muszę z ząbkiem zrobić porzadek bo ciągle mi katar zatoki atakował..życzę wiele zdrówka :-) dla Was i całych waszych rodzin :-)

reklama
X-landery obejrzysz na Gajowej w Urwisie. Fajna obsługa z którą możesz porozmawiać, wszystko Ci pokażą. Nam w kilku sklepach polecono Roana ze względu na spacery po wałach. Nie powiem sprawdził się, ale to wielka i ciężka krowa. Ta krowa jednak wygrała w bujaniu wózkie z x-landerem jak porównywaliśmy z sąsiadami (różnica dzieci 4 m-ce).
Moi znajomi kupili Ballerine. Także klasyczny wózek, ze spacerówką, fotelikiem i adapterem 2-lata temu to 950zł. Wózek śmiga do tej pory i mam regulację rączki. BABY ACTIVE BALLERINA SZOK CENOWY 3w1 + TORBA !!! (1509915715) - Aukcje internetowe Allegro.
Polecam zajść do Bajki. Jest dosyć duży wybór. Uzupełnieniem jest e-Paulinka ta za stacją paliw. Mają inne wózki. I powodzenia. Myślę, że w tych sklepach spokojnie coś znajdziesz.

x-landery sa tez na Braniborskiej w askocie w ogole polecam przejechac sie po wszystkich 3askotach bo maja bardzo duzo wozkow..ceny wysokie ale mozna obmacac wozek i na necie zamowic:-)

Ja też bym polecała wyprawę do Askotów - mają wózki różnych firm i można sobie pooglądać. Obejrzeć upatrzonego Jedo Fyn musiałam jechać na św. Jerzego, bo koło mnie przy Sztabowej nie mają.

Wisieńka ja mam camarelo i dałam 1200 z gondola-spacerówa-fotelik i jestem bardzo zadowolona kupowałam na allegro!!
Chłopca którego pilnuje on ma wózek firmy Roan Marita i owiem Ci rewelacja...normalnie ten wózek płynie nie jedzie;)

Zgadzam się Roan Marita jest fajny. Jego minusem jest 15kg i to że jest duży po złożeniu i nie do każdego auta się mieści. W kombi albo zajmuje bagażnik, a w osobówce jak podwozie wejdzie do bagażnika, to jedno miejsce to gondola. W Bajce można przymierzyć się z wózkiem do bagażnika. W koszyku mieszczą się zakupy, po prostu ciężko kłaść siatki na sobie, ale tak to nie jest źle.

Dziewczyny bardzo dziękuję za rady o odpowiedzi. W piatek Pol ma wolne to pojade po Askotach i Bajkach i do Urwisa. Własnie mam taki plan obmacac i zamowić na necie. Bagaznik mamy niby duzy ale prócz wózka tez tam musi wejśc parę rzeczy
Lenka odoba mi się camarelo, bardzo i tez Roany ale one cięzkie i wielkie

Gosia Balerinatez ładna i w fajnej cenie , tylko znowu za duża

ja patrzyłam też na Tiny World, Orsolinea,Maxbaby, x-landery,Vario-fun,bebetto i kilka innych

reklama
Witam was serdecznie
ja również we wrześniu zostane wrocławską mamusią.

nie wiem czy w odpowiednim wątku pisze, ale chciałam wa się poradzić o dobrego specjaliste od usg 4d
byłąm w 13 tyg u dr Kłóska na św Mikołaja, ale mam mieszane uczucia, mam wrażenie że trochę taśmowo podchodzi do pacjentek.

Podrawiam

Do góry