reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

kadia Atlantik tez fajny, jest tak jak mówisz jak trafię na swój to poczuję to jak z suknią slubną
asia no ja jeszcze nie byłam na 4d i gin na polklinice powiedział mi, ze najlepiej w 27 tc a spotykam się z opiniami, ze to za późno i sama juz nie wiem. Miałam iść do polikliniki albo corfamedu.

reklama
Wisienko ale Cie rajd po askotach czeka ahh zazdroszcze:-) co do usg 3/4d to fakt 27tydz moze byc za pozno ja bylam w okolicy 25tyg z Kacprem i bylam w dolmedzie i jestem zadowolona tak tez lekarz mi ciaze prowadzil..z corka sie niestety nie zalapalam na 3d bo mi mowiono ze do 31tyg mozna isc ja bylam w 28/29 i juz bylo za pozno-(

Asia witaj i wspolczuje odczuc zwiazanych z 3d...tzn z "obsluga"

Wisienko ale Cie rajd po askotach czeka ahh zazdroszcze:-) co do usg 3/4d to fakt 27tydz moze byc za pozno ja bylam w okolicy 25tyg z Kacprem i bylam w dolmedzie i jestem zadowolona tak tez lekarz mi ciaze prowadzil..z corka sie niestety nie zalapalam na 3d bo mi mowiono ze do 31tyg mozna isc ja bylam w 28/29 i juz bylo za pozno-(

Asia witaj i wspolczuje odczuc zwiazanych z 3d...tzn z "obsluga"

Ja tez nie mogę się doczekać)))))))))Dobrze, ze pada bo Pol chciał jutro jechać na ryby a tak będziemy oblatywać sklepy.

brzydka pogoda... a na co zapoźno z tym USG ? ja miałam tyle razy robione ze nie wiem, mam torbiel na jajniku i przez to co chwile. buzi nie chciał pokazać, tylko pokazywał pani dr swoją męskość:-) a buzie pokazał w 38 tygodniu ale odpuściłam sobie foto bo stwierdziłam, że za 2 tygodnie go zobaczę na żywo :-)

hej!!!!

no co prawda to prawda ze 27 tydz na usg w 4d może być za późno ale najlepiej zapytać się specjalisty

wisieńka nie lubię takiej pogody ale w Twojej sytuacji, masz farta :tak:;-)
miłych zakupów

a dodam że wózek sprawdzał mi się świetnie na wertepkach bo mieszkam zaraz za Wrocławiem i dużo chodziłam po lesie i polach

Felidae ale z tym torbielem ok???

ja mam mięśniaka w piersi i na macicy ale jestem pod kontrola i na razie jest ok

pozdrowienia dla wszystkich mam i dzieciaczków:-)

hmmm Moja torbiel jest ... biorę hormony, których mam już trochę dość... powinnam odstawić żeby sprawdzić czy bez będzie rosnąć ale sie jakoś boje :-) do gina sie wybieram :zawstydzona/y: od półtora roku :> więc nie jestem na bieżąco z moją torbielą :-)
dzięki za wyjaśnienie :-) Ja sie słuchałam dr. Kazała przyjść na USG to szłam na USG, musiała bym szperać w karcie ciąży :-) żeby miec pewność kiedy je miałam :-) Więc nie poradzę jak tak teraz na ceny patrz to aż się boje :. ja płaciłam za wizytę 50 zł i miałam spokój, teraz to koszt 150- 120 zł---> (bez cytologii) eh
wszystko w górę tylko pensje stoją :|

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry