reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
witam:-)
Wisienka pociesz sie tym ze drugi porod jest szybszy:-) ale czy mniej bolesmy to nie indywidualna sprawa bo moj np. byl mega szybki(2porod) bo o 23 bylam w szpitalu z rozwarciem na 7cm a o 1.05 moj brzdac byl na swiecie tylko ze mnie bolalo duzo bardziej niz przy pierwszym porodzie ktory trwal od pierwszych boli do urodzenia 4,5godziny.Drugi moze byl bardziej bolesny dlatego ze taki szybki nie wiem??
Dora ja tez po pierwszym porodzie mowilam ze chce miec drugie dziecko a wszyscy sie dziwili.po drugim porodzie zmienilam zdanie ale teraz znowu chce trzecie:-) tylko nie wiem czy naturalnie bym chciala rodzic i czy warunki finansowe pozwola??
Kochana no u mnie pierwsza była cesarka więc dla mnie to pierwszy... Jasny gwint.
Przedwiośnie mnie obciąża dodatkowo i czuję się coraz gorzej, w znaczeniu słabiej. We wtorek mam badania krwi to sie przekonam czy czasem anemia mnie nie toczy
wiosna pełna gębą :-) wczoaj cały dzień na nowej działce :-) cho to tylko oględziny były :-) hi hi
Mój Michał juz zmienil czas na letni :-) od końca lutego budzi sie o 6 :| albo jeszcze przed :-) Wasze dzieciaczki też tak mają? 3,4,? latki? lub młodsze
Mój Michał juz zmienil czas na letni :-) od końca lutego budzi sie o 6 :| albo jeszcze przed :-) Wasze dzieciaczki też tak mają? 3,4,? latki? lub młodsze
Gosia i Bartek
Dwulatek na pewno wstaje o 6. Wczoraj wybrał 5.30 i jest bezwzględny dla mamy, która ma wstać........
Moj mlody tez juz sie przestawil na czas letni.Wstaje juz gotowy do zabawy 5.30-6 a wczesniej do 7 spal..Maja jak ma spokoj i cisze to pospi do 8 ale jako ze brat ja budzi o swicie to wstaje tez ok 6...a matka chodzi ciagle niewyspana:-(
witajcie, rzadko się udzielam, ale często podczytuje;-)
Majusia teraz tez zaczęła wstawać o 5:30 wcześniej budziła się o 5 piła flachę i dalej spała do 7, a teraz już nie zasypia dobrze, ze teraz tak jasno to chociaż łatwiej mi się zerwać o tej 5:30 niż np w grudniu
miłej niedzieli, zapowiada się świetna pogoda:-)
Majusia teraz tez zaczęła wstawać o 5:30 wcześniej budziła się o 5 piła flachę i dalej spała do 7, a teraz już nie zasypia dobrze, ze teraz tak jasno to chociaż łatwiej mi się zerwać o tej 5:30 niż np w grudniu
miłej niedzieli, zapowiada się świetna pogoda:-)
No to widać dzieci wiosnę czują :-) Dobrze, że chociaż im łatwiej się przestawić :-) Ja bym spala i spała i spała :-) ale teraz pakujemy sie na działke :-) troszkę w altance ogarnąć żeby było miło posiedzieć :-) Miłego i słonecznego popołudnia życzę :-)
Wisieńka
Hej kobitki
My dzisiaj oblecielismy już kościół, Pawła ciotkę i baby maxa. W koncu to ja się
pogościłam. Zjadłam obiadek i ciasto, które ktos dla mnie uszykował a nie odwrotnie. Jeszcze dziś przyjedzie mój tato na 2 dni a potem zamykam się na klucz i nikogo nie wpuszczam przez miesiącTato miał byc w czwartek ale costam mu wypadło. Nie myslcie nie jestem jakaś niegościnna i lubię gości ale od jakiś dwóch tygodni prawie codziennie ich mam
Bo do baby maxa to poszlismy poogladać na zywo wózki i doszliśmy do wniosku, ze żaden nie spełania wszystkich naszych oczekiwań. Największą wadą było to, ze w większości foteliki wyłozone sa w środku materiałem takim jak pokrycie wózka a on to taki sztuczny twór. Te z miękimi srodeczkami miały miękkie gondolki albo źle szię prowadziły, albo wazyłu 100kg. Najfajniejszy był wózeczek jakiejs dla mnie nieznanej firmy. Leciutki, prowadził się jednym palcem, fajny materiał,duża ALE pułsztywna gondolka i bez fotelika.
Felidae No my myslimy tez o działeczce.
gosiaro U nas za ściana od sypialni tez dzidzia jakas wstaje szybko no i słyszę mamusię jak się krzata a potem próbuje uśpić Bartusia bo takie imie słyszę. On wyje w niebogłosy a mama go przekrzykuje takiem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, luuuuuuuuuuuuuuuuulu
My dzisiaj oblecielismy już kościół, Pawła ciotkę i baby maxa. W koncu to ja się
pogościłam. Zjadłam obiadek i ciasto, które ktos dla mnie uszykował a nie odwrotnie. Jeszcze dziś przyjedzie mój tato na 2 dni a potem zamykam się na klucz i nikogo nie wpuszczam przez miesiącTato miał byc w czwartek ale costam mu wypadło. Nie myslcie nie jestem jakaś niegościnna i lubię gości ale od jakiś dwóch tygodni prawie codziennie ich mam
Bo do baby maxa to poszlismy poogladać na zywo wózki i doszliśmy do wniosku, ze żaden nie spełania wszystkich naszych oczekiwań. Największą wadą było to, ze w większości foteliki wyłozone sa w środku materiałem takim jak pokrycie wózka a on to taki sztuczny twór. Te z miękimi srodeczkami miały miękkie gondolki albo źle szię prowadziły, albo wazyłu 100kg. Najfajniejszy był wózeczek jakiejs dla mnie nieznanej firmy. Leciutki, prowadził się jednym palcem, fajny materiał,duża ALE pułsztywna gondolka i bez fotelika.
gosiaro U nas za ściana od sypialni tez dzidzia jakas wstaje szybko no i słyszę mamusię jak się krzata a potem próbuje uśpić Bartusia bo takie imie słyszę. On wyje w niebogłosy a mama go przekrzykuje takiem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, luuuuuuuuuuuuuuuuulu
Hej kobitki
Wisienka a jakie wozki bierzecie pod uwage??
reklama
Wisieńka
Wisienka a jakie wozki bierzecie pod uwage??
Nie sugerowałam się firmą szczerze mówiąc. Różne mi się podobają. Chciałabym żeby był lekki, miał pompowane koła, amortyzatory takie żeby można było bujac góra - dół a nie tylko na boki, twardą gondolkę, regulowaną wysokośc rączki , mozliwość montazu przód tył, mozliwość zakładania fotelika i żeby był miękki w środku wkład w tym foteliku.
Najlżejsze sa trójkołowce ale tez najdroższe a ja nie chciałabym wydawać 2000 tyś na wózek. No i kolorek taki uniwersalny szukamy bo chcemy do dwóch lat starać się znowu jak realia pozwolą.