Lenuszka
Mamusia Gajusi
Nie na darmo noszę okularyLena oczka w górę :-) TEMAT jest pierwszym tematem i jest podforem tak jak cały WROCŁAW
Ogłoszenia - Wrocław
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie na darmo noszę okularyLena oczka w górę :-) TEMAT jest pierwszym tematem i jest podforem tak jak cały WROCŁAW
Ogłoszenia - Wrocław
Czytałam, że dziecko można wysadzać od narodzin! Chciałam zacząć od 4 miesiąca, ale jakoś nie starczyło mi odwagi- sądziłam, że ona ciągle będzie sikać, a ja nie wyrobię...Dziś wiem, że byłoby mi łatwiej, bo już te siuśki nie są regularneNo to gratulacje dla julci, pełen podziw dla was obu, chyba tez zacznę jednak tati sadzać bo już próbowałyśmy, ale brat mojego męża stwierdził ze przeginam i stwierdziłam, że może faktycznie.ale jednak spróbuję na nowo
Czytałam, że dziecko można wysadzać od narodzin! Chciałam zacząć od 4 miesiąca, ale jakoś nie starczyło mi odwagi- sądziłam, że ona ciągle będzie sikać, a ja nie wyrobię...Dziś wiem, że byłoby mi łatwiej, bo już te siuśki nie są regularne
Nowa wita nową bo ja tu też dopiero zaczynam
Prawie Musimy jeszcze popracować nad kilkoma sprawami, bo nigdy nie obchodziły mojej córki mokre gacie i mokre pieluchy, ale kupa codziennie trafia do nocnika.
Czytałam, że dziecko można wysadzać od narodzin! Chciałam zacząć od 4 miesiąca, ale jakoś nie starczyło mi odwagi- sądziłam, że ona ciągle będzie sikać, a ja nie wyrobię...Dziś wiem, że byłoby mi łatwiej, bo już te siuśki nie są regularne
W końcu po to są pieluchy by dziecko sisiałoWitaj DORA Dobrze wiedzieć że nie jest się przeżroczystym
Bardzo szybko startujesz z nocnikiem. Twój upór i konsekwencja liczą sie jak najbardziej, ale czy to wystarczy? Wkrótce na pewno sie przekonasz. Ja myśle ze na całkowite porzucenie pampersów chyba jeszcze za wcześnie.
Od narodzin? Czego to ludzie nie wymyślą
Moje dziecko jest przeciętne. Nie siusia w majtki odkad skończylo 2 i pół roku, ale za to nauczyło sie z dnia na dzień
Miłego wieczoru