reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

No to witam Julcie z mamą, spotkałyśmy się w hotelu, uważam, że warto było się wyrwać z domku na takie spotkanie, kto jest za?? a może jeszcze jakaś znajoma mama się znajdzie. Pozdrawiam mama Tatianki

Witamy witamy :-) Ja uważam tak samo. bardzo mi się podobało, tylko był jeden minus...Za krótko!

reklama
ja też byłam:> pojechałam, powiedziałam nazwisko i okazało się, że byłam jako trzecia;) baaaaardzo fajne spotkanie, naprawdę, dużo praktycznych informacji, słuchałam z otwartymi ustami, szczególnie, że czekamy teraz na nasze pierwsze dzieciątko więc wszystko jest takie nowe:)

Informacje były bardzo przydatne, szczególnie o rozwoju. Bo te o skórze to większość już wiedziałam ze szkoły rodzenia.
Zastanawiam się dlaczego moje gilgotki na plecach nie działają na moją córkę i się nie prostuje tak jak mi pokazała ta pani? :confused:

Hejka Dopytałam jak to z tym tematem o sprzedaży czy wymianie zorganizować, i dostałam odpowiedź żeby takie rzeczy po prostu umieszczać w NASZYM dziale ogłoszeń :-)
Od dziś wklejajcie tam ogłoszenia o tym czego chcecie sie pozbyć lub co chciały byście nabyć :-)

Hejka Dopytałam jak to z tym tematem o sprzedaży czy wymianie zorganizować, i dostałam odpowiedź żeby takie rzeczy po prostu umieszczać w NASZYM dziale ogłoszeń :-)
Od dziś wklejajcie tam ogłoszenia o tym czego chcecie sie pozbyć lub co chciały byście nabyć :-)
To może fajnie byłoby tutaj wrzucic jeszcze linka;)

hej

odwiedziłam dziś ten komis koło hali strzegomskiej. Ceny lumpeksowe a ciuszki w bardzo dobrym stanie. Zaopatrzyłam się w kilka sztuk i jestem bardzo zadowolona i polecam.

ceny lumpeksowe tzn jakie?i gdzie dokladnie jest ten komis od strzegomskiej go widac??pochwal sie co upolowalas:-)

Witam Mamusie
Ja również byłam na spotkaniu w hotelu. Uważam,że miło spędzony czas, no i małemu też się chyba podobało- padł jak mucha i spał dobre 2 godziny co raczej mu się nie zdarza:-) Chętnie wybiorę się na kolejne.
Pozdrawiam Mamusie. Beata mama Franka;-)

reklama
Cześć dziewczyny. Widzę, że wątek naprawdę się rozwija...aż miło tutaj zajrzeć. Chodzicie na spacerki w taką pogodę? Ja obserwuję pogodę na pogodynce i jak tylko temperatura robi się przyzwoita to wychodzę. Dzisiaj byłam z synkiem 40 minut o 13 i nie było tak źle.

Netefe
udało się pozbyć pieluch?

Lena
na gumtree widziałam nawet za 7zł...

Do góry