reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Jestem nauczycielką wychowania przedszkolnego obecnie na urlopie wychowawczym, chciałabym zapoznać się z mamami z moich okolic, aby wspólnie pospacerować z maluszkami lub spotkać się na kawie. Mieszkamy na ulicy chorwackiej. Moja córcia ma już 8,5 miesiąca i potrzebuje kontaktu z innymi maluchami. Chciałabym się opiekować dodatkowo jakimś maluszkiem takim powyżej 2 roku życia, żeby było jak pójść na spacerek (z jednym wózkiem), może ktoś zna kogoś w kto potrzebuje takiej pomocy. Opiekowałam się 26 dziećmi w wieku 3 lat więc dwójka dla mnie to nie problem. Zapraszam do kontaktu, zawsze razniej i milej gdy można z kim się wymienić doświadczeniem, a dzieci na pewno na tym nie stracą, jedynie zyskają. Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedzi, dorota, tatianka i miś

reklama
Rzucam pomysł
Co byście powiedziały na wątek sprzedam, kupię zamienię?

Jestem bardzo za :-) Jeszcze niedawno szukałam śpioszków w rozmiarze 62, ostatecznie zdecydowałam się kupić na allegro (koszty transportu rozłożyły się na kilka sztuk, więc mi się opłacało - wyszło po jakieś 2,5 zł za śpioszki). Ale pewnie jeszcze nie raz będę szukała jakiś ciuszków dla synka, a widzę że wśród wrocławianek sporo starszych dzieci.

witam! jestem mamuśką z okolic różanka, karłowice dokładnie ulica chorwacka szukam mamusiek chętnych do wspólnych spacerków oraz zajęć dla dzieci i wspólnych ploteczek. Mam kochaną córeczkę w wieku 8,5 miesiąca. Jestem przedszkolanką, mam doświadczenie w prowadzeniu zajęć i w przyszłości chciałabym się tym zajmować, jednak na razie chcę poznać okoliczne mamusie. proszę o kontakt sms-em 660-754-199 lub mailem marys6@interia.pl, pozdrawiam, Dorota i Tatianka

Jeden na Braniborskiej przy Askocie i na Nowym Dworze niedaleko hali strzegomskiej.

Co do ciuszków po Kacprze to w tym czasie nosił rozmiar 74/80 i na razie czekam jaki wielkolud tym razem mi się urodzi żebym wiedziała co mi się nie przyda. Na razie mam zimowe rzeczy na rozmiar 62. A sama chętnie bym kupiła coś w tym rozmiarze na lato. Muszę się przelecieć po lumpkach tylko na razie uziemiona jestem.
a do tego na braniborskiej to w jaki dzien najlepiej isc??bo w nast tyg bede w okolicy i chcialabym cos wychaczyc dla dzieci..kiedys tam kupilam pare ciuszkow dla dzieci po 1-2zl ale to po domu...a ten na nowym dworze jak sie nazywa??

No właśnie zapomniałam w który dzień mają dostawy na Braniborskiej. Chyba w środy ale na 100% pewna nie jestem. Ten na Nowym Dworze to jest na ulicy która odchodzi od głównego skrzyżowania w kierunku Astry zaraz obok tego kościoła co się od lat buduje. Nie wiem jak ona się nazywa, koło Rogowskiej. Na przeciwko domu kultury. Tam dostawy zawsze mają w piątki. A i jeszcze jak na Strzegomskiej jest biedronka to z tyłu za nią, przy wjeździe jest komis dziecięcy ale jeszcze tam nie byłam to nie wiem co jest w środku.

ok dzieki kojarze mniej wieej ten lumpek na nowym dworze tzn kojarze ten kosiol to chodzilam obok do szkoly sredniej:-) kurze co do braniborskiej to chyba w srody maja wszystko po 1-2zl(kiedys tak bylo)

Witaj Dora :-) a może pracowałaś w przedszkolu 55 :>,
zapewne sie mijasz z moją szwagierką i teściowa na spacerkach :-) z Fabianem :-)

No właśnie zapomniałam w który dzień mają dostawy na Braniborskiej. Chyba w środy ale na 100% pewna nie jestem. Ten na Nowym Dworze to jest na ulicy która odchodzi od głównego skrzyżowania w kierunku Astry zaraz obok tego kościoła co się od lat buduje. Nie wiem jak ona się nazywa, koło Rogowskiej. Na przeciwko domu kultury. Tam dostawy zawsze mają w piątki. A i jeszcze jak na Strzegomskiej jest biedronka to z tyłu za nią, przy wjeździe jest komis dziecięcy ale jeszcze tam nie byłam to nie wiem co jest w środku.
Koleżanka była i mówi, że starsznie drogo;(

reklama
Do góry