reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
eh chciałam się jeszcze zapisać na to spotkanie ale niema już wolnych miejsc.... :-( Może coś się zwolni....

a ja się zapisałam jak tylko pojawiło się ogłoszenie o spotkaniu do dziś nie dostałam potwierdzenia, że mogę przyjść. I teraz nie wiem co robić w ten poniedziałek.....a też idę na 12:30:)

Czesc dziewczyny

Widze, ze na spotkanko sie zapisalyscie a ja niestety przegapilam zapisy...
Ostatnio, zreszta mialam zakręcone dni, byłam przy porodzie przyjaciółki, gdzie poziom stresu sięgnął zenitu a w weekend miałam wystawę miedzybarodową w Rzeszowie. Niestety, u malenkiej stwierdzono obustronne zapalenie ucha srodkowego, wiec dziewczyny zostaja kolejny tydzien:(
A ja chora, pogoda mnie zabiła:)

hej

odwiedziłam dziś ten komis koło hali strzegomskiej. Ceny lumpeksowe a ciuszki w bardzo dobrym stanie. Zaopatrzyłam się w kilka sztuk i jestem bardzo zadowolona i polecam.

a ja się zapisałam jak tylko pojawiło się ogłoszenie o spotkaniu do dziś nie dostałam potwierdzenia, że mogę przyjść. I teraz nie wiem co robić w ten poniedziałek.....a też idę na 12:30:)

A ja przychodzę dzisiaj do tego hotelu, mówię nazwisko, a one do mnie, że jako pierwsza zgłoszenie wysłałam! :-D:-D:-D

reklama
No to witam Julcie z mamą, spotkałyśmy się w hotelu, uważam, że warto było się wyrwać z domku na takie spotkanie, kto jest za?? a może jeszcze jakaś znajoma mama się znajdzie. Pozdrawiam mama Tatianki

Do góry