reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

witam babeczki nie odzywam sie tu za czesto ale podczytuje:-)

Rzucam pomysł
Co byście powiedziały na wątek sprzedam, kupię zamienię? Mam sporo rzeczy po Kacperku które zupełnie mi się w większości nie przydadzą przy Tośku. Minełam się z porami roku i Kacperek był jesienno zimowy a Tosiek będzie wiosenno letni. Chętnie bym się powymieniała albo posprzedawała część rzeczy. Np na wiosnę mam 5 kombinezonów z czego cześć grubych zimowych a nie mam nic z rzeczy letnich... Nie chcę się bawić w allegro z wysyłkami szczególnie że poczta u mnie działa tak jak działa, duża część rzeczy ginie po drodze... a taka wymiana ciuszków to też fajny pretekst do spotkania się na kawie :) Co wy na to?
dobry pomysl z tym watkiem-)masz synka rowno rok starszego od mojego i teraz wlasnie poszukuje dla niego cos na wiosne lato w rozsadnej cenie a na allegro cos ciezko upolowac i ceny niekiedy wysokie wiec daj zdjecia;-)

reklama
witam babeczki nie odzywam sie tu za czesto ale podczytuje:-)

dobry pomysl z tym watkiem-)masz synka rowno rok starszego od mojego i teraz wlasnie poszukuje dla niego cos na wiosne lato w rozsadnej cenie a na allegro cos ciezko upolowac i ceny niekiedy wysokie wiec daj zdjecia;-)
Dokładnie na allegro czasami ich ponosi z tymi cenami!!!

Dokładnie na allegro czasami ich ponosi z tymi cenami!!!

zauwazylam ze duzo przycinaja na kosztach wysylki np za 6ciuszkow paczka ekonomiczna 20zl bez przesady...
Dziewczyny a mozecie polecic jakies fajne lumpki z fajnymi ciuszkami dla maluchow??na placu legionow widzialam nowy pisze ze ciuszki z uk byl ktos kiedys??

zauwazylam ze duzo przycinaja na kosztach wysylki np za 6ciuszkow paczka ekonomiczna 20zl bez przesady...
Dziewczyny a mozecie polecic jakies fajne lumpki z fajnymi ciuszkami dla maluchow??na placu legionow widzialam nowy pisze ze ciuszki z uk byl ktos kiedys??
Ja nie byłam:(
U mnie jest chyba z 6 lumpków ale do nich nie chodze bo ceny wygórowane bo oczywiście to lepsze na wieszakach a tak w ogóle to syf moja babcia ma lepsze szmaty na strychu:)

Ja nie byłam:(
U mnie jest chyba z 6 lumpków ale do nich nie chodze bo ceny wygórowane bo oczywiście to lepsze na wieszakach a tak w ogóle to syf moja babcia ma lepsze szmaty na strychu:)

ja bylam na hubskiej w kola sie chyba nazywa i tam tez masakra myslalam ze cos znajde bo tak zachwalaja na necie ta siec kola a tak same szmaty i ceny jak w sklepie na przecenie...

ja bylam na hubskiej w kola sie chyba nazywa i tam tez masakra myslalam ze cos znajde bo tak zachwalaja na necie ta siec kola a tak same szmaty i ceny jak w sklepie na przecenie...

Dokładnie!!!
Ja kiedyś byłam w Brzegu Dolnym i tam naprawde jeden lumpek extra!!Tylko babka jak widzi, ze czesto przychodzisz to ceny podwyższa;)

Drogie koszty przesyłki, mój mąż nazywa ukrytymi kosztami/ceną i ludzie się na to łapią....
Co do lumpków, podobno jest jakiś fajny na grunwaldzkim, ale nie wiem dokładnie gdzie.........

No właśnie też kiedyś słyszałam o tym na grunwaldzie, fajne bodziaki dostałam w lumpku na osiedlu ale to jakoś mi sie trafiło, a raczej mojej mamie :-) Fajny był koło dworca, ale teraz go przenieśli, i wiem ze gdzieś blisko mnie jest taki sklepik z używanymi ubrankami, wszystko porozwieszane na wieszakach, ale jeszcze nie odwiedziłam tego sklepu od środka :-) okolice jedności narodowej.

reklama
Jeden na Braniborskiej przy Askocie i na Nowym Dworze niedaleko hali strzegomskiej.

Co do ciuszków po Kacprze to w tym czasie nosił rozmiar 74/80 i na razie czekam jaki wielkolud tym razem mi się urodzi żebym wiedziała co mi się nie przyda. Na razie mam zimowe rzeczy na rozmiar 62. A sama chętnie bym kupiła coś w tym rozmiarze na lato. Muszę się przelecieć po lumpkach tylko na razie uziemiona jestem.

Do góry