miauczus54
Fanka BB :)
W morelovie bylam raz(niestety jest to bardzo daleko ode mnie) bylo bardzo fajnie, dla mamus kawiarnia a obok sala z placem zabaw dla dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W morelovie bylam raz(niestety jest to bardzo daleko ode mnie) bylo bardzo fajnie, dla mamus kawiarnia a obok sala z placem zabaw dla dzieci
DziękujęLena w takim wypadku rzeczywiscie jeszcze troche trzeba poczekac i najlapiej spotkac się na świezym powietrzu, mysle, ze jak troszeczke sie ociepli to możemy ustalić jakis termin.
Ps. Słodka ta twoja mała, czasem marzy mi się dziewczynka
LENA póki się do kina nie wybierzesz nie wiesz czy będzie marudzić :-) a może prześpi to kino przystosowane dla maluchów :-) no i zobaczy inne dzieci ;-)