reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Susel powodzenia!!!!!!!!
Trzymam kciuki, a jeszcze pytanie- gdzie rodzisz??

A moje pytanie olane;) napiszcie mi jesli znacie jakies fajne zajecia dla dzieciaczkow w wieku 1,5....
Wejdz na necie jest mnóstwo:)Wpisz zabawy dla 1,5 i wyskoczy mnóstwo fajnych:)
To kiedy wstępnie sie umawiamy??

własnie wiem ze jest duzo zabaw, ale 35 zl to duzo za godzinke wiec myslalam ze moze ktos zna cos wartego polecenia.

Ja moge sie spotkac kiedy tylko pasuje, mozemy np.umowic sie gdzies w kawirani dla mamusiek z dzieciakami np morelovie <poki zimno>

własnie wiem ze jest duzo zabaw, ale 35 zl to duzo za godzinke wiec myslalam ze moze ktos zna cos wartego polecenia.

Ja moge sie spotkac kiedy tylko pasuje, mozemy np.umowic sie gdzies w kawirani dla mamusiek z dzieciakami np morelovie <poki zimno>
to dość sporo jak 35 zł;(
a w Morelovie płaci się cos??

Ostatnia edycja:
Hej
Ja z małym chodziłam do BERKA ale kupowałam karnet, bo pojedynczo się nie opłacało.
chodziliśmy tylko miesiąc, tzn raz w tygodniu bo dorwało nas zapalenie ucha wtedy. Mieliśmy pecha bo trafiła nam sie strasznie nie stała grupa. co tydzień były inne dzieci za wyjątkiem nas...a potem to i my zniknęliśmy.
Zajęcia dla waszych maluchów będą wyglądały inaczej więc mogą być dużo fajniejsze patrząc na to "z boku". Plusy dla Was ? wyjście z domu, spotkania z ludźmi :-) rozrywka :-) i można się czegoś nauczyć :-)
Na naszych, dzieci były średnio zajęte tym co miały wykonać :-) Jedyny plus dla nas był taki: Michał nauczył się na tych zajęciach, że imię to ważna rzecz i nauczył się je wymawiać :- miał 19 miesięcy :-)
P.S. Pamiętajcie o możliwości wyjścia do kina ( "Arkady" i "Pasaż Grunwaldzki") tzw Mulitbaby Kino :-D
http://www.multikino.pl/arkady/innywymiarkina,multibabykino,515.html

Hej
Ja z małym chodziłam do BERKA ale kupowałam karnet, bo pojedynczo się nie opłacało.
chodziliśmy tylko miesiąc, tzn raz w tygodniu bo dorwało nas zapalenie ucha wtedy. Mieliśmy pecha bo trafiła nam sie strasznie nie stała grupa. co tydzień były inne dzieci za wyjątkiem nas...a potem to i my zniknęliśmy.
Zajęcia dla waszych maluchów będą wyglądały inaczej więc mogą być dużo fajniejsze patrząc na to "z boku". Plusy dla Was ? wyjście z domu, spotkania z ludźmi :-) rozrywka :-) i można się czegoś nauczyć :-)
Na naszych, dzieci były średnio zajęte tym co miały wykonać :-) Jedyny plus dla nas był taki: Michał nauczył się na tych zajęciach, że imię to ważna rzecz i nauczył się je wymawiać :- miał 19 miesięcy :-)
P.S. Pamiętajcie o możliwości wyjścia do kina ( "Arkady" i "Pasaż Grunwaldzki") tzw Mulitbaby Kino :-D
Multikino Arkady - ul. Powstacw lskich 2-4, Wrocaw :: rezerwacja: 0-71 722 39 10

hehe nie chciałabym z moja Gaja iść do kina;)

o niee, ja z Sara tez nie. Musialabym za nia biegac po calym kinie.
Co do zajec ja tez kiedys szukalam ,ale nie znalazlam nic fajnego. Szeroko rozumiane ogolnorozwojowe, czyli to samo co moge robic w domu jako praktykujacy pedagog pracujacy z dziecmi. A dzieci nam sie sporo przewija przez dom, wiec mala grupke mamy :) Jakby bylo cos naprawde ciekawego to tez bym chciala. Moja przyszla szefowa polecila mi socatots, zajecia sportowe. No ale od maja Sara to bedzie miala w przedszkolu wiec poki co nie idziemy. Chodzimy na basen co tydzien, czasem do kinderplanety jako substytut placu zabaw w zimie.
Ale duzo przedszkoli organizuje zajecia dodatkowe dla rodzicow z dziecmi np stumilowy gaj (od 2r.ż), byc moze jakies klubiki malucha organizuja dla mlodszych tez.

reklama
Charlene,Lena my bylismy w kinie pierwszy raz wlasnie na takim poranku, mial wtedy ok 2 lat i było super:) wytrzymal ok 30 min a potem z dzieciakami szalal po kinie:) wszyscy byli wyluzowanie a pod ekranem byly zabawki.

Bylismy pokarmic sobie łabędzie i kurcze zimnooooo

Do góry