reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

KNACKI oto opis:
np ze strony Lilypie : Free Baby stuff.
1. Wejdź na tę stronę
2. kliknij Trying To Conceive
3. First Day of Last Menstral Period - wybierz date ost miesiączki
4. Select Cycle length: tytaj wybierz ile dni trwają zazwyczaj twoje cykle
5. Wybierz sobie suwaczek, który ci sie podoba (linijka) i j znacznik, jakie tło (przezroczyste-Clear lub białe-White )
6. Set Wording: do czego suwaczek ma odliczac czas
- Count to Ovulation, and then to Testing. Based on Ovulation occuring 14 days before the start of your next cycle - najpierw odlicza do owulacji, nastepnie do testowania
- Just count to Testing - odlicza xzas do testowania
7. Text above the ticker (optional): tutaj mozesz wpisac swój teks, będzie widoczny nas suwaczkiem (uwaga: bez polskich znaków!!)
8. Left side photo (optional): mozesz dołączyc jakis obrazek/zdjecie, które bedzie widoczne z lewej strony suwaczka
9. kliknij View changes-jak wygląda Twój suwaczek, jeśli jest, ok to zaznacz Remember my details
10. Pod spodem sątrzy ramki z adresem twojego suwaczka. Wybierz środkowy (PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
) i skopiuj go w całości.

11. wklej go do podpisu (na forum babyboom.pl w panelu użytkownika-edytuj podpis-wprowadz adres obrazka-podgląd podpisu-jak wszystko jest ok zatwierdz

SLUBNY SUWACZEK znajdziesz na stronie Nasz

reklama
A u mnie troche lepiej, ale w środę nie dałam już rady i pojechałam do szpitala.
Wyszłam dzisiaj.
Brzuch juz mnie tak nie boli aczkolwiek bezpośredniej i 100% przyczyny nie znależli, moze byc to przyczyna przeziębienia które ciągle mam lub niskim połozeniem dziecka bo wyniki mam dobre i z maleństwem też wszystko ok.
Mam nadal leżec ponieważ jak w szpitalu leżalam to i brzuch nie bolał więc coś w tym musi byc-a do kwietnia tak daleko.
Jestem juz trochę spokojniejsza i mam nadzieje, że kolejne takie bóle pojawią się dopiero w kwietniu:happy:

A i mam pytanko, prośbę-napiszcie gdzie we wrocławiu są fajne i atrakcyjne cenowo sklepy dziecięce, a moze byłyscie w tym sklepie w Psarach?

Witam :-) Jestem mama czteromiesiecznej Dorotki. rodzilam przez cesarskie ciecie w klinice na Dyrekcyjnej.

Atrakcyjne cenowo sklepy .... to zalezy czego szukasz: zabawek, ubranka, akcesoriow jakichs....

Bylam w Psarach szukalam tam wozka i nawet tam jest sporu wybor. Ja wiekszosc kupuje w Askocie na ul. Sztabowej wiem ze tez teraz jest Askot gdzies na Gaju. Bylam tez w MD+ na Teczowej ale tam raczej marny wybor choc kupilam tam wozek :-D

Ja zabawki i ksiazeczki kupuje tez w Carfourze i w Askocie.

Ciuchy w Askocie sa drogie uwazam.... Ja kupuje w malych sklepikach oraz w lumpeksach :-D a takze w komisie na ul. Rydgier to jest boczna Drobnera zaraz niedaleko przy Drobnera :tak: tam sa bardzo fajnie nie zniszczone ciuchy, wozki, foteliki samochodowe, czasami zabawki oraz krzeselka do karmienia

To chyba tak po krotce gdzie robie zakupy :-D

Dzieki SECASIA, generalnie interesuje mnie to wszystko co potrzebne na wyprawke dla pierwszego dziecka.
Witaj IWONKA fajnie, że do nas zawitałaś, jak mozesz to napisz cos na temat tego szpitala bo zamierzałam tam rodzic ale przestraszylam sie opisu i oceny z Gazety Wyborczej z akcji rodzic po ludzku.

reklama
Do góry