reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam Dziewczynki po świetach,a takze nowa forumowiczke KNACKI.Pewnie juz po porodzie.

Secasia bardzo mi przykro.

Chciałam sie pochwalic ze mam coreczke na 100%.Byłam wczoraj na usg3D na Joanitow.Ogolnie na razie nie jest zle-mam spozywac duzo białka tak samo jak Mona,i ograniczyc sól,bo mam zwezona tetnice maciczna-mam brac Acard na to.Usg kontrolne mam 22 stycznia mam nadzieje ze bedzie ok.

Mona jakos damy rade z ta dieta-dla naszych dzieciaczkow wszystko.Trzymaj sie ciepłoi kuruj.:-)

reklama
No i bez lekarza sie nie obeszło :sick:
Na przeziebienie antybiotyk (bo inaczej przeżuci mi sie na oskrzela) a dodatkowo globulki dopochwowe bo się jakieś zapalenie przypałętało :baffled:
no i niestety brzusio boli i twardy jest i szyjka miekka, a i szkoda gadac:-( :-(
Diagnoza: "pożytku to z pani w Sylwestra żadnego nie bedzie, a oprócz tego leżec, leżec, leżec":no:

Wiem ZYRAFA-musimy:happy:

irmaa dzieki za linki juz obejrzalam i nakrecilam sie ze bede chodzic z Lenka od nastepnego semestru :-D mam nadzieje ze to bedzie dobra decyzja.... Moze najpierw skocze na ten placa zabaw ale i tak juz mi sie podoba, Lenka uwielbia zabawy oraz towarzystwo innych dzieci wiec mysle ze bedzie fajnie :tak:

Co do dietki dziewczynki to dacie rade :tak: ja zalapalam cukrzyce ciazowa i tez na dietce bylam koszmar bo tylko kurczaka i gotowane warzywa jadlam... No ale i tak przytylam 25 kg w ciazy :szok: a teraz mam niedowage :-D
dacie rade czego sie nie robi dla dzidziusiów :confused:

A tak na inny temat jest ktos z okolic swietej Katarzyly lub Siechnic? Chcemy tam sie budowac ale nic nie wiemy o tamtej okolicy....

Secasia bardzo mi przykro z powdu tego co sie spotakało.:elvis::elvis::elvis::elvis: dla Ciebie.

My już zyjemy imprezką Sylwestrowa, która robimy u nas w domku. W tym roku nie obchodzimy Nowego Roku hucznie, ale powinno itak byc fajnie.

mój Mati tęz lubi towarzystow inncyh dzieci. Swojego czasu chodziłam z nim na basen dla niemowląt.

A i witam Knacki, pewnie już szczęśliwą mamusię:tak:

I gdyby nie dane mi było już tu zajrzeć to chciałbym już teraz pozyczyć wszytskim wrocławskim mamusiom:
SZALONEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I UDANEGO NOWEGO 2007 ROKU

szampanev4.jpg

Dziewczyny ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO CO NAJ W NOWYM ROKU, DUZO UŚMIECHU NA TWARZY, DUZO MIŁOŚCI, POCIECHY Z DZIECIACZKÓW TYCH WIĘKSZYCH, MNIEJSZYCH I TYCH NA KTÓRE CZEKAMY.
UDANEJ ZABAWY.

Zobacz załącznik 22967

P.S. Żyrafa abyś od maja razem z mężem zaczeła najpiekniejszy okres w swoim życiu :happy:

Niech w Nowym Roku swiat bedzie dla Was
pełen ciepła,radosci i przyjaciół,a w Waszym domu
niech nidgy nie zabraknie miłosci i zrozumienia.

Wiolka i Adam
:-):-):-)

reklama
Witajcie po przerwie!:-)

Mam synka- Kacperek urodził sie 27 grudnia o 17.15. i oczywiscie jest najcudowniejszym dzieckiem na świecie:tak:

Wczoraj wróciliśmy ze szpitala i zaczynamy uczyć się życia...a nie jest łatwo.
Bede tu zaglądać,choć pewnie nie tak często jakbym chciała...

Zyczę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym 2007 Roku

Do góry