reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

secasia-to po mojej prababci. :)
irmaa-chyba zaraz pożałujesz swojej prośby :D Flickr: Photos from thecouplands

Mam nadzieję, że już latem uda nam się kupic dom i się przeprowadzimy, bo tu nie ma zbyt wielu atrakcji dla matki z dzieckiem. No chyba, że któreś dziecko lubi gapic się na przejeżdzajace samochody na zatłoczonej drodze-tak jak Lusia. :)

reklama
Petisu-pozwoliłam obejrzec zobie kilka zdjatek-przesliczna masz coreczkę i orginalne imie,a ja wciaz zastanawiam sie nad imieniem;-).Ja jestem z Krzykow takze odpadam.

Tak czytam sobie i dochodzę do wniosku, że - jak na złość - spotykamy się na forum, a w tzw. "realu" nie jest to takie łatwe. Witajcie świeże mamusie: Petisu i Misia_q - ja całego Wroławia jeszcze nie znam(pod względem dzielnic), ale wiem, że stąd gdzie mieszkam to jest wszędzie daleko ;-) (no, może z wyjątkiem lotniska) i też ubolewam nad nadmiernym moim udomowieniem...ale co robić?:eek: Pozdrawiam serdecznie espc. Secasie ;)

Czesc dziewczyny.
Dawno tu nie zagladałam tak więc witam wszystkie nowo przybyłe Wrocławianki.:happy:
PETISU sliczne córcia, piekne i cudne zdjęcia.

Magda-lena dzieki za pozdrowienia :) ale moglabys sie czesciej odzywac na gg :-Dtez Cie pozdrawiamy!! a co do spotkan w realu tylko sie zrobi cieplo to jestem za jakims spotkankiem :laugh2: moze na jakiejs sali zabaw....

Magda-lena dzieki za pozdrowienia :) ale moglabys sie czesciej odzywac na gg :-Dtez Cie pozdrawiamy!! a co do spotkan w realu tylko sie zrobi cieplo to jestem za jakims spotkankiem :laugh2: moze na jakiejs sali zabaw....
Cóż z moim pojawianiem sie na GG bywa różnie - co prawda kompa mam włączonego przez (prawie) cały dzień, ale zazwyczaj nie mam tyle czasu, żeby sensownie pogadać. Najczęściej wszystkie odpowiedzi, czy też zapytania sprawdzam w nocy, bo mam całkowity spokój - za to rano znów nie chce mi się wstawać, bo jestem nie wyspana. Ja chyba po prostu nie potrafię się zorganizować. Wybacz Secasiu, postaram się odezwać - jak nasze dzieciaki zsynchronizują swoje spania ;).

reklama
irmaa-Luśka wtedy po raz pierwszy zauważyła, ze ma cień, próbowała go dotknąc, a na koniec do niego machała. :) Taaaa...robienie jej zdjęc, to jedno z moich głównych zajęc. No i dziadkowie mają co oglądac-mój tata w Zielonej Górze, a męża rodzice na Florydzie, chociaż tak wnuczkę podglądają.

Do góry