ja nie wiem :-) ale moze na tej stronce coś jest :-) bo teraz tam kazali się chyba zapisywać
Aktywnemamy.pl - Portal dla Aktywnych Mam
Aktywnemamy.pl - Portal dla Aktywnych Mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Wrocławianki
Jestem na forum świeżynką, ale z zamiarem długiego tu pobytu. Jestem teraz w 12 tygodniu ciąży i uczestniczę w wątkach na forum przyszłych mam Maj 2011. Tam pokierowano mnie na fora regionalne, o których nie wiedziałam, żeby dzelić się informacjami o lekarzach, tanich sklepach dla maluszków i innymi cennymi rzeczami. Chciałam podobny wątek tam poprowadzić, ale żeby nie robic zbędnego zamieszania na forum, przekierowano mnie tu.
Witam więc ponownie i serdecznie pozdrawiam Mamuśki z Wrcławia i okolic
GratulujeeeDziękuję bardzo :-)
Już jesteśmy w domku. Skończyło sie cesarką. Szwy ciągną, mały bardzo absorbujący, ale jestem bardzo szczęśliwa :-)
Witaj:-)Witam Wrocławianki
Jestem na forum świeżynką, ale z zamiarem długiego tu pobytu. Jestem teraz w 12 tygodniu ciąży i uczestniczę w wątkach na forum przyszłych mam Maj 2011. Tam pokierowano mnie na fora regionalne, o których nie wiedziałam, żeby dzelić się informacjami o lekarzach, tanich sklepach dla maluszków i innymi cennymi rzeczami. Chciałam podobny wątek tam poprowadzić, ale żeby nie robic zbędnego zamieszania na forum, przekierowano mnie tu.
Witam Wrocławianki