reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy któraś z was chodziła bądź chodzi na aqua aerobic do Parku Wodnego? ponoć są tam zajęcia dla ciężarnych. Może któraś polecić?

Witam Wrocławianki :)

Jestem na forum świeżynką, ale z zamiarem długiego tu pobytu. Jestem teraz w 12 tygodniu ciąży i uczestniczę w wątkach na forum przyszłych mam Maj 2011. Tam pokierowano mnie na fora regionalne, o których nie wiedziałam, żeby dzelić się informacjami o lekarzach, tanich sklepach dla maluszków i innymi cennymi rzeczami. Chciałam podobny wątek tam poprowadzić, ale żeby nie robic zbędnego zamieszania na forum, przekierowano mnie tu.

Witam więc ponownie i serdecznie pozdrawiam Mamuśki z Wrcławia i okolic :)

Jestem na forum świeżynką, ale z zamiarem długiego tu pobytu. Jestem teraz w 12 tygodniu ciąży i uczestniczę w wątkach na forum przyszłych mam Maj 2011. Tam pokierowano mnie na fora regionalne, o których nie wiedziałam, żeby dzelić się informacjami o lekarzach, tanich sklepach dla maluszków i innymi cennymi rzeczami. Chciałam podobny wątek tam poprowadzić, ale żeby nie robic zbędnego zamieszania na forum, przekierowano mnie tu.

witaj:-D:-D jak samopoczucie?

Cześć dziewczynki
Dawno tu nie zaglądałam
Zdróweczka dla dzieciaczków i dla Was

Dziękuję bardzo :-)

Już jesteśmy w domku. Skończyło sie cesarką. Szwy ciągną, mały bardzo absorbujący, ale jestem bardzo szczęśliwa :-)
Gratulujeee

Witaj:-)

hej melia!
Ja też jestem z Wrocławia i majówką 2011:)

Witam dziewczyny z Wrocławia, mojego kochanego miasta :-)

Zaśmiecam Wasz wątek, ponieważ mam mieszkanie do wynajęcia. Jeżeli któraś z Was, bądź ktoś z Waszych znajomych szuka gniazdka, to poproszę o prywatną wiadomość.

Pozdrawiam mamuśki w wersji rozpakowanej i dwupaczki :-)

Witam nowe mamusie :-)

Ja niestety mam termin na kwiecień więc się nie wstrzeliłam :-D

Szukam towarzyski na basen. Jest może ktoś zainteresowany?

reklama
Hej Dziewczyny :)

My w poniedziałek byliśmy na USG genetycznym i wszystko jest OK. Maluszek ma 53mm dlugsci, wszystkie kości prawidłowo się rozwijają, niestetu przezierności się nie dało zmierzyć bo wierciło się potwornie, ale lekarka po sprawdzeniu reszty prarametrów, wykluczyła wady. Jestem taka szczęśliwa. Powornie bałam się tego badania. Następne będzie za 4 tygodnie.

Żółtaczka fajnie wiedzieć, że jest jakaś sąsiadka :) A z jakiej częsci Wro? Ja Psie Pole. A na którego masz termin? U mnie 11.05.

Marma kwiecień niedaleko maja, może sie poprzesuwa :p Czyli kolejna Wrocławianka. A jaki rejon?

Serdecznie pozdrawiam i gratuluję reszcze ciężarówek oraz ściskam te juz rozpakowane :)

Ostatnia edycja:
Do góry