reklama
Czesc dziewczyny Dawno nie zaglądałam,ale ostatnio mamy sajgon. Patryk z dnia na dzień zaczął być strasznie nerwowy, płacze, nie chce leżeć w łóżeczku...tylko rączki i rączki. Nie chce spać do 24 godziny...Może na ząbki się zanosi? Wybudza się z płaczem i ogólnie ma problem z zasypianiem.
gie-oska witaj między naszymi synkami jest jeden dzień różnicy
Ostatnia edycja:
Nom faktycznie jeden dzien hehe:-)wiesz co moj Kacper tez do spokojnych nie nalezy..ale naszczescie zrobil sie bardziej mobilny i moje rece odpoczywaja bo wczesniej tylko raczki go uspakajaly tez jego marudzenie i zle nastroje zwalalam na zabki ale on poprostu taki jest...mamy mega problem z zasypianiem bo on sam nie umie zasnac tylko jak sie go boja a i tak jest wielki placz przy tym...moj K tez czesto placze przez sen...Czesc dziewczyny Dawno nie zaglądałam,ale ostatnio mamy sajgon. Patryk z dnia na dzień zaczął być strasznie nerwowy, płacze, nie chce leżeć w łóżeczku...tylko rączki i rączki. Nie chce spać do 24 godziny...Może na ząbki się zanosi? Wybudza się z płaczem i ogólnie ma problem z zasypianiem.
Mam nadzieje ze Twoj Patryk tylko tak na zabki reagule a nie jest to jego zachowanie codzienne...
Madziaas
Już jesteś:)
Mój Kacperek też nie zaśnie sam,nawet jak jest zmęczony jak nie wiem.No czasem mu sie to zdarza,ale to bardzo bardzo rzadko.Nom faktycznie jeden dzien hehe:-)wiesz co moj Kacper tez do spokojnych nie nalezy..ale naszczescie zrobil sie bardziej mobilny i moje rece odpoczywaja bo wczesniej tylko raczki go uspakajaly tez jego marudzenie i zle nastroje zwalalam na zabki ale on poprostu taki jest...mamy mega problem z zasypianiem bo on sam nie umie zasnac tylko jak sie go boja a i tak jest wielki placz przy tym...moj K tez czesto placze przez sen...
Mam nadzieje ze Twoj Patryk tylko tak na zabki reagule a nie jest to jego zachowanie codzienne...
A z płaczem przez sen to czasem też tak ma
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Dziewczyny mój ma 16 m-cy i dalej sam nie zasypia. Jest z niego taki tulak i tak bardzo chce mieć kogoś przy zasypianiu iż sprawdza ręką przysypiając czy jest mama lub tata a jak nie czuje nikogo to alarm podnosi. Fakt faktem że śpi sam i w swoim spokoju, ale na materacu na podłodze, bo tak można się do niego przytulić i jak kiedyś była potrzeba to i uspokoić.
reklama
Madziaas
Już jesteś:)
A może:-)chyba na basenach :-)