reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Czesc dziewczyny:) Dawno nie zaglądałam,ale ostatnio mamy sajgon. Patryk z dnia na dzień zaczął być strasznie nerwowy, płacze, nie chce leżeć w łóżeczku...tylko rączki i rączki. Nie chce spać do 24 godziny...Może na ząbki się zanosi? Wybudza się z płaczem i ogólnie ma problem z zasypianiem.

gie-oska witaj:) między naszymi synkami jest jeden dzień różnicy:)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:) Dawno nie zaglądałam,ale ostatnio mamy sajgon. Patryk z dnia na dzień zaczął być strasznie nerwowy, płacze, nie chce leżeć w łóżeczku...tylko rączki i rączki. Nie chce spać do 24 godziny...Może na ząbki się zanosi? Wybudza się z płaczem i ogólnie ma problem z zasypianiem.

gie-oska witaj:) między naszymi synkami jest jeden dzień różnicy:)
Nom faktycznie jeden dzien hehe:-)wiesz co moj Kacper tez do spokojnych nie nalezy..ale naszczescie zrobil sie bardziej mobilny i moje rece odpoczywaja bo wczesniej tylko raczki go uspakajaly tez jego marudzenie i zle nastroje zwalalam na zabki ale on poprostu taki jest...mamy mega problem z zasypianiem bo on sam nie umie zasnac tylko jak sie go boja a i tak jest wielki placz przy tym...moj K tez czesto placze przez sen...

Mam nadzieje ze Twoj Patryk tylko tak na zabki reagule a nie jest to jego zachowanie codzienne...

Nom faktycznie jeden dzien hehe:-)wiesz co moj Kacper tez do spokojnych nie nalezy..ale naszczescie zrobil sie bardziej mobilny i moje rece odpoczywaja bo wczesniej tylko raczki go uspakajaly tez jego marudzenie i zle nastroje zwalalam na zabki ale on poprostu taki jest...mamy mega problem z zasypianiem bo on sam nie umie zasnac tylko jak sie go boja a i tak jest wielki placz przy tym...moj K tez czesto placze przez sen...

Mam nadzieje ze Twoj Patryk tylko tak na zabki reagule a nie jest to jego zachowanie codzienne...
Mój Kacperek też nie zaśnie sam,nawet jak jest zmęczony jak nie wiem.No czasem mu sie to zdarza,ale to bardzo bardzo rzadko.
A z płaczem przez sen to czasem też tak ma

Dziewczyny mój ma 16 m-cy i dalej sam nie zasypia. Jest z niego taki tulak i tak bardzo chce mieć kogoś przy zasypianiu iż sprawdza ręką przysypiając czy jest mama lub tata a jak nie czuje nikogo to alarm podnosi. Fakt faktem że śpi sam i w swoim spokoju, ale na materacu na podłodze, bo tak można się do niego przytulić i jak kiedyś była potrzeba to i uspokoić.

Laurana być może zęby. ja się nie szczypałam i mały dostawał p/bólowy syrop/ i spokój był na 12 h jak tylko ból nie pozwalał mu jeść lub bawić się...ja nie widzę sensu żeby dziecko męczyło się z bólem

reklama
Do góry