reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hejka... :-)
pogoda pod psem to człowiek kombinuje haha
maiłam plany basenowe na weekend i padły razem z opadami :-)
sprawdzałam ceny w Aqa parku i zastanawiam się kogo na to stać :/ 80 zł za 3 osoby :-( za 3 h :baffled: ale zainteresował mnie aqa areobic tylko boje sie ze to w to w basenie sportowym organizują....a ja nie pływata...:-D

reklama
No tak pogoda się popsuła i schodzimy się na forum :p
Co do basenów to my sprawdzamy Jelcz-Laskowice 9zł- 1h 10zł z sauną- maja basen sportowy i mały o głębokości 90cm.
Będziemy także sprawdzać Brzeg. Ale od Nas akurat tam nie jest tak daleko.
A co do aqua aerobicu to jakie są koszty i godziny?? Nie mogłam tego znaleźć na ich stronie..

Zajęcia trwają 45 minut.

Cennik:

Opłata za min. 4 wejścia pobierana jest z góry za jeden miesiąc. Cena jednostkowa za zajęcia to 25 zł.

Grafik:pONIEDZIAŁEK
19:00 20:00 21:00
WTOREK 18:00 19:00* 20:00
ŚRODA
19:00 20:00
CZWARTEK 18:00* 19:00 20:00 21:00
PIĄTEK 19:00

SOBOTA 8:00 9:00

* dodatkowy tor przeznaczony dla kobiet w ciąży. Kobiety w ciąży muszą dostarczyć zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do ćwiczeń w wodzie.

Informacja i zapisy:
tel. (071) 77 11 555 - kasa basenu sportowego
e-mail: aquaaerobic@parkwodny.wroc.pl
znalazłam tylko tyle

Witam serdecznie wszystkich!
Dopiero teraz trafiłam na ten wątek, ale chyba mogę coś wtrącić od siebie :)
We Wrocławski parku wodnym faktycznie jest drogo, ale ja chodzę z córką na krócej, np dwie godziny, a jak nie mam pieniędzy to godzina. Za godzinę zapłacisz 37 zł. I to już jest bardziej optymistyczne. Jednak jak się idzie na tak ktrótko to trzeba być dobrze zorganizowanym. Wiadomo rozebranie, ubranie się, wysuszenie zajmuje sporo czasu. Mysmy doszły do perfekcji zajmuje nam to 10 min:) Poza tym teraz dostajesz gratisowo jakieś minuty. Ostatnio byłam na godziną i pół godziny miałam gratisu.

Witam po długiej przerwie. Mamy za sobą urlop:) Byliśmy 10 dni nad morzem, a później znad morza pojechaliśmy prosto do teściów. Także Patryk przejechał ponad 2tyś km samochodem:) Cały urlop pogoda była rewelacyjna. Nigdy nie zdarzyło mi się,żeby nad morzem temperatura przez 10 dni wynosiła ponad 30 stopni...siedzieliśmy dużo na plaży przy przyjemnym wiaterku. Patryk pięknie się bawił,spał pod parasolem. Nad morzem zaczął stawiać swoje pierwsze kroczki trzymany za rączki. Łóżeczko obchodzi już sam dookoła:) A...woda w morzy była świetna...bardzo ciepła...
Prawie całkiem zniknął refluks!!! Tuż przed wyjazdem zaczęło się poprawiać....a teraz sporadycznie zdarzy się,że Patryk coś zwymiotuje. Niepokoją mnie tylko te zielone kupki, które nie chcą się odczepić. Mimo jedzenia warzyw i owoców nadal zielono...
Z wakacji wróciliśmy tydzień temu, a ja mam wrażenie,że to już miesiąc minął...
Najgorsze jest to,że moje dziecko nie chce usnąć przed 23 godziną...:(((

Witam wszystkich :)
Dopiero dzisiaj trafiłam w to miejsce - więc może się przedstawię :) Nazywam się Ania i mieszkam w Oławie-jestem w swojej pierwszej ciąży i to na dodatek z bliźniakami - termin mam wyliczony na 07.02 ale prawdopodobnie urodzę w styczniu. Jestem na etapie poszukiwania jakis form ruchu i pomyślałam właśnie o basenie. Macie może jakieś namiary ? Będę bardzo wdzięczna. Wiem np że basen w Jelczu zamknięty jest do 15.08
Buźka

Hej dziewczynki
Dawno mnie nie było. Jesteśmy po urlopie i po roczku Kacperka:)
Pozdrawiam Was serdecznie i Wasze dzieciaczki:)
Figa777 gratuluje bliźniaków:)

Figa...witaj:)

Wpadam na chwilkę...żeby napisać,że moje kochane dziecko powiedziało dzisiaj "mama'. Tak śmiesznie wciąga przy tym dolną wargę do środka:)

reklama
Takhisis No gratuluje:-) Patryk się postarał i powiedział mama-super:-)

A Ja dziewczyny przyszłam się pochwalić, że zostałam już mamą :-) Urodziłam 21.07 na Brochowie ( nie chcący tak wyszło) bardzo polecam ten szpital, byłam mega zadowolona:-) I poród też miałam fajny bo szybki :-)

Do góry