reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
to może chociaż przedział wiekowy? :) obeszłam jakiś czas temu fryzjerów w okolicy...pracowały niedaleko dwie młode dziewczyny,ale niestety od jakiegoś czasu lokal zamknięty...chyba interes nie "opłacił się"...

Witajcie. Jestem mama z Bydgoszczy, ale właśnie byłam z córeczkami na dwudniowej wycieczce w Wrocławiu i chciałam Wam powiedzieć, że mieszkacie w wspaniałym mieście. Jesteśmy zachwycone Wrocławiem a moje córeczki marzą o tym by tam w przyszłości zamieszkać. :) Pozdrawiamy Was serdecznie i mam nadzieję, że nie będziecie mi miały za złe tego malego wpisu :D

Madziara to super, że Wrocław Ci się spodobał :-) Ja kocham to miasto, tutaj się urodziła, wychowałam i tutaj wychowam Naszą córeczkę :-)

Ale piękną pogodę mamy :-) Aż miło było się przejść tylko troszkę mnie nogi bolą ;-) Laurena mam nadzieję, że Patryk po tym Naszym spacerku ładnie zjadł obiadek :-)

Witam Wrocławianki :-)

Pozwolę sobie dołączyć do Was jeśli zechcecie mnie przygarnąć..
Jestem mamą 3-letniego Dominika i czekam niecierpliwie na narodziny córeczki Emilki ..
Mieszkamy na Krzykach, w okolicy byłego Poltegoru..

pozdrawiam ciepło:-)

Mystique witaj:)

Bogusia
zjadł, zjadł...i dopiero teraz usnął od czasu, kiedy do domu wróciliśmy :D Młoda nie zbuntowała się,że tak długo chodziłyśmy? :)

Czy któraś z Was dodaje do posiłków oliwę z oliwek? Pytam,bo ja zamiast masła dodaje właśnie oliwę z oliwek i cokolwiek dodaje to i tak ta oliwa zabija cały smak posiłku....

Laurena Młoda nie, ale mój organizm się zbuntował i zasnełam przed 19, ale znowu jestem na nogach ;-) Co do Patrykusa to mówiłam Ci, że Ja tak działam na dzieci że są grzeczne, a jak tylko znikam im z oczu zaczynają szaleć ;-)

Mystique witaj wśród Nas na kiedy masz termin, na lipiec ?:-)

reklama
Laurana, Bogusia , witam cieplutko :-)

Co do posiłków - kiedy przygotowywałam posiłki dla Donia nie dodawałam oliwy tylko odrobinkę masełka... Tak czy siak młody nie chciał szamać maminych wypocin :no:

Bogusia tak:tak: , termin 16 lipiec .. Cesarkę mieć będę więc pewnie umówię się na wcześniejszy termin..

Do góry