reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Marma, Kadia...życzę aby choróbska "poszły" precz...

Co do wakacji....my na pewno nad morze pojedziemy....jakoś w lipcu...tylko,że w tym roku trzeba wyższy standard ze względu na małego, więc forsy pewnie sporo wydamy...ale co tam...ja już nie mogę się doczekać. Jutro mąż musi się jakoś dogadać w pracy w sprawie urlopu ...i mogę rezerwować termin. Z chęcią wybrałabym się do gdzieś poza Polskę,ale w tym roku to za wcześnie dla Patryka.

U nas sukces...podałam probiotyk Lacidofil przez dwa dni i faktycznie tak jak mówili mi znajomi zadziałało natychmiastowo...po dwóch dniach moje dziecko załatwiło się same bez użycia czopków, bez stękania z wysiłku...jakby nigdy nie było problem. Zastanawiam się dlaczego żaden lekarz u którego byłam na wizycie nie wspomniał mi o tym probiotyku...wszędzie polecano BioGaję, która u nas nie zdziałała nic....już dawno mogłoby nie być problemu. Pamiętam tylko,że jeszcze na początku jakaś lekarka z ostrego dyżuru przez telefon wspomniała mi o tym "cudzie"...

reklama
Witajcie!:) Jestem swiezo upieczona mamusia "malutkiego" Kuby, mam nadzieje, ze spedze tutaj mile chwile oraz znajde wiele pomocnych porad! Pozdrawiam wszystkie mamusie z Wroclawia:)

Marma,Kadia dużo zdróka życze:-)
Laurana to super,że Lacidofil pomógł:-) My też jedziemy w tym roku nad morze,już sie nie moge doczekać bo w tamtym roku nigdzie nie byliśmy
Aneek,Sprezyna witajcie:-)

Miłego dnia

Madziass a co tak rzadko do nas zaglądasz? Wybraliście już miejscowość? My z mężem jeździliśmy wcześniej do Mielna, Unieścia...bo tam zawsze trochę więcej życia na ulicach widać:) jest gdzie się wyszaleć w nocy:) ale...w tym roku z wiadomych przyczyn chcemy jechać w jakieś spokojne miejsce...może znasz takie miejsce godne uwagi?

Witam "nowe" mamuśki:)

Ostatnia edycja:
Madziass a co tak rzadko do nas zaglądasz? Wybraliście już miejscowość? My z mężem jeździliśmy wcześniej do Mielna, Unieścia...bo tam zawsze trochę więcej życia na ulicach widać:) jest gdzie się wyszaleć w nocy:) ale...w tym roku z wiadomych przyczyn chcemy jechać w jakieś spokojne miejsce...może znasz takie miejsce godne uwagi?

Witam "nowe" mamuśki:)
Laurana czasem jakoś mi sie trudno tu wbić w temat,dzikusek ze mnie:-D:-D
Wiesz my zawsze jeździliśmy i teraz też odwiedzimy Międzyzdroje:-)

Ja nie mam odwagi w ciemno jechać.bo wiem,że mam duże wymagania i później będę marudzić....Ty piszesz o cenie za dobę za osobę tak? bo ja się szykowałam tak na 60zł za osobę...a jak jest z takimi małymi dziećmi, orientujesz się może czy też się płaci?

reklama
Ja nie mam odwagi w ciemno jechać.bo wiem,że mam duże wymagania i później będę marudzić....Ty piszesz o cenie za dobę za osobę tak? bo ja się szykowałam tak na 60zł za osobę...a jak jest z takimi małymi dziećmi, orientujesz się może czy też się płaci?
No to pewnie zależy gdzie bo tak od 40 sie znajdzie. Z tego co wiem to za dzieci do lat 3 sie nie płaci,no chyba że byś chciała osobno dla niego łóżko

Do góry