reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

moj synek tez uwielbia klawiature, az sie trzesie jak siedze z nim przy kompie.
A nowe forum.. hmm.. jeszcze nie skonczyli z przeobkami, ale generalnie tak jak Felidae cenie sobie prostote. Mam nadzieje, ze nie udziwnia obslugi za bardzo. Wczoraj zabralam dziadka na 2h spacer. Stwierdzil, ze kiepski spacerowicz to by wysiadl przy mnie ;) A dzis piekne slonko, spacer tez bedzie, a jutro wracam do Wroclawia :)

reklama
Witam!
Nie wiem jak się odnieść do nowej szaty BB, ale nie jest źle, nawet mi się podoba i wydaje się wbrew pozorom prostrzy, a może i bardziej przejżysty:-)
Weekend byl naprawdę fajny, choć ja całą sobotę sprzątałam, a reszta domowników była po za domem, a w niedzielę coś mnie nosiło i mialam na wszystko nerwa, a że mój współtowarzysz nie miał chumoru, to ubralam małą i wyprowadzilam ją na spacerek koło bloku. Fajnie jak już dziecko samo tupta, nie trzeba taszczyć wóżka na każde wyjście:-), tylko jest jeden problem, jak widzi dzieci ucieka mi i nic jej nie interesuje, będzie kłopot, musieliśmy ją siłą ściągać z placu zabaw:szok:
Mam mocne postanowienie o dziś odchudzanie i chcę się pzbyć tej oponki wokół tali:szok:, bo wkurza mnie, ze owszem założę swoje spodnie sprzed ciąży, ale przez brzuch nie mogę się dopiąć:wściekła/y:. Basen 3xw tygodniu, rowerek stacjonarny i brzuszki, mam nadzieję, że wytrwam:confused:
pozdrawiam :-)

Jestem padnięta. Młody dał mi tak popalić w nocy że nie wiem jak się nazywam. Od 1 do prawie 4 nie spał. Wiercił się w łóżeczku gadał wstawał wyrzucał z niego pościel a rano nie mogliśmy go dobudzić i był ryk. A ja teraz siedzę w firmie, gapie się w ekran i nie wiem po co ...

Wczoraj najpierw byłam u mojego konisia, wylążowałam go a później odwiedziła nas znajoma i siedziała do wieczorka. A najlepsze to to że wieczorem jak mały poszedł spać ja wlazłamsobie do łóżka z gazetą i tak usnęłam . O 20 M przyszedł i mnie obudził. Ale poszłam spać dalej bo nie miałam siły się już zebrać. Co w sumie wyszło mi na dobre bo inaczej dziś bym chyba nie wstała.

Dobra zabieram się do roboty.

miłego dnia mamuśki i żeby was tam gdzieś dziś nie wywiało :-)

Marma
oj wściekłabym się za tego laptopa....

Gabi9

życzę wytrwałości w postanowieniach :)

Ja chcę od dzisiaj zabrać się za ćwiczenie...ale takie dla kondycji...bo jeśli chodzi o wagę to ważę mniej niż przed ciążą...ja ogólnie mało w ciąży przytyłam, bo 8 kg....a brzuch miałam duży....z tym,że od 24 tygodnia musiałam zrezygnować z zachcianek,bo cukrzyca ciążowa przypałętała się..

Nie pisałam przez weekend,bo jakoś nie miałam czasu za bardzo i weny do pisania...Patryk zaczął ulewać jeszcze bardziej niż ulewał ostatnio...co mnie dziwi,bo przecież jest na BPepti...no ale czekam dalej,bo podobno rezultaty mogą pojawić się dopiero po 2-3 tygodniach - tak mnie poinformował lekarz rodzinny, do którego poszłam po skierowanie do alergologa...skierowania oczywiście nie dostałam,bo wg niego to raczej nie alergia. Nie nadążam ze zmianą ubranek i śliniaków...Dodatkowo znowu mamy problemy brzuszkowe...że już nie wspomnę o karmieniu....które wygląda jak siłowanie się...bo Patryk jest głodny,ale coś go ewidentnie denerwuje,albo boli jak je...bo krzywi się, stęka,płacze. Jedno jest pewne....po trzech miesiącach testowania przez lekarzy mlek, kropelek...pewne jest prawie na 100%,że to jednak nie była alergia....

Dzisiaj chyba na spacer nie pójdziemy,bo wieje chyba dość mocno.

Gabi powodzenia :) Mi zostaly 3 kg, ale po CC trudniej zgubic, nawet karmienie piersia mi nie pomoglo (a tak obiecuja, ze to pomaga wrocic do formy). W spodnie sprzed ciazy sie mieszcze, nawet zapinam, ale jeszcze ciasne sa :p Basen.. hm :) dawno nie bylam, moze uda mi sie wyrwac choc raz w tygodniu, to by bylo cos :) ale napewno przejde sie na Fitness z mlodym :)

teraz wracam do walizek, nie lubie sie pakowac.. zawsze mam wrazenie, ze o czyms zapomnilam :] Milego dnia.

Przy karmieniu piersią to ja przytyłam 5 kg........:crazy: Teraz wróciłam do wagi z przed ciąży a nawet z przed ślubu no ale i tak mój organizm jest obwisły...... ale jakoś za te ćwiczenia zabrać się nie mogę....No może się dziś zmobilizuję i pójdę w końcu na ten aerobik choć dziś @ do mnie zawitała.

reklama
Witam
Jakieś herezje piszecie haha. nie dołujcie mnie...ważyć tyle co przed ciążą....pomarzyć :-( przed ważyłam 48. jak zaszłam to równe 50 :-) teraz 63 :-( chlip chlip...może jak bym tabletki odstawiła to by sie udało bo tak to jakoś nie wierze, ale weny do wysiłku fizycznego większego jak zwykła aktywność to tez nie mam :-( a tak tabsy się boję odstawić...no chybże, że sie okaże, że torbiel zmalała i już nie trzeba na 100% to pomyśle...i jakoś lepszego sposobu antykoncepcji tez nie znam ( chociaż do ciąży nie brałam nigdy nic hi hi) oki idę zjeść zupkę i porobić coś z Michałem :-)

Do góry