reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
GRATULACJE EDYTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! W końcu się doczekałaś swojego słoneczka :)

A poległam w łóżku ledwo się ruszam.... Dobrze że M zajął się małym........

Hej dziewczyny :)

U mnie już dużo lepiej, za to M się rozłożył....Na szczęście Kacperek zdrowy i mam nadzieję ,że tak pozostanie bo w sobotę jego pierwsza imprezka urodzinowa :-D

Ma może któraś wieści od Edytki? Jak się czuje i jak maleństwo ?

witam wroclawianki :biggrin2: ja obecnie mieszkam w uk ale w listopadzie bede na pare dni w poslce... jestem w 12 tygodniu ciazy.... jak bede w polsce to bedzie prowaie 20tc... moze znacie jakiegos dobrego gina z wroclawia albo z okolic ktory robi usg 4d + nagranie dvd i zdjecia?? bo szukam szukam i sama nie wiem ktorego tu wybrac...
bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje
pozdrawiam

Edytka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę i życzę dużo zdrówka dla Malutkiej i dla Ciebie. Czemay na wieści jak się czujesz i jak Malusia:tak::tak::tak: ;-)

witam wroclawianki :biggrin2: ja obecnie mieszkam w uk ale w listopadzie bede na pare dni w poslce... jestem w 12 tygodniu ciazy.... jak bede w polsce to bedzie prowaie 20tc... moze znacie jakiegos dobrego gina z wroclawia albo z okolic ktory robi usg 4d + nagranie dvd i zdjecia?? bo szukam szukam i sama nie wiem ktorego tu wybrac...
bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje
pozdrawiam

proponuje skontaktować się z medixem i tam umówić się na wizytę do dr. Floriańskiego ja byłam bardzo zadowolona tylko trzeba się umawiać z dużym wyprzedzeniem bo ma spore obłożenie

http://www.medix.wroc.pl/

hop hop!!!!!!!!!!! jest tu ktoś?????????????????? Żyjecie dziewczyny? Nikt się nie odzywa.....

A wieści dalej brak od Edytki..... Ciekawe kiedy ją do domku wypuszczą ... A ja właśnie wspominam jak to było rok temu tuż przed urodzeniem Kacperka. I właśnie doszłam do wniosku, a raczej podsunęła mi to jedna dziewczyna, że ten roczek tak naprawdę jest dla nas mama a nie dla naszych dzieciaczków. Ja już od paru dni z łezką w oku wspominam te cudowne chwile oczekiwania i moment pojawienia się mojego szczęścia w moich obięciach.

A zapomniałam dodać że choróbsko znowu zagnało mnie do łóżka i cieszę się że mam M laptopa ......

Marma faktycznie, aż się łezka w oku kręci na wspomnienie dnia narodzin naszego skarbu, ja też nie długo, bo za 25 dni będę obchodzić roczek swojej niuńki:-):szok:. Ale, zleciało, najpierw chcialam żeby juz minęlo 3 miesiące, później pół roku, a tu już roczek nas dopada:szok:.
Kuruj się moja droga i wygrzewaj jeśli możesz, bo nie mozemy sobie pozwalać na chorowanie przy naszych urwisach:-)
A, ja dziś do dentysty, brrrr......:-(

proponuje skontaktować się z medixem i tam umówić się na wizytę do dr. Floriańskiego ja byłam bardzo zadowolona tylko trzeba się umawiać z dużym wyprzedzeniem bo ma spore obłożenie

http://www.medix.wroc.pl/

też polecę tego profesora, dzięki temu, że on robił mi w 20 tygodniu usg uwierzono mi w termin porodu i zrobiono cesarkę.

reklama
też polecę tego profesora, dzięki temu, że on robił mi w 20 tygodniu usg uwierzono mi w termin porodu i zrobiono cesarkę.

dr Floriańśki jest doktorem a nie profesorem, a przynajmniej jeszcze ;-):-D

a dlaczego nie chcieli Ci wierzyć w termin porodu? To jakieś dziwne.....:cool:

Mi prowadził ciąże i dzięki jego sile spokoju przetrwałam ciąże i nie zwariowałam :-D Tak to bym pewnie przez 9 miesięcy w szpitalu leżała.....

Gabi jak tam dentysta? Przeżyłaś :)

Do góry