reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Witaj :-) Mój synuś też ma na imię Kacperek :-D No i zapraszamy na nasze spotkanie.

Kacpercio znacznie lepiej. Gorączka minęła za to jest nieznośny i płaczliwy. Ale mam nadzieję że to już nie długo :-) Może tu jeszcze ta okropna pogoda miesza. Pozbyłam się chłopaków i idę teraz odsypiać ostatni tydzień niespania :-D
Właśnie widziałam,że też ma tak na imię.Śliczne imie :-D:-D

hej dziewczyny byłam dziś w zoo fajne są te foki co można je oglądać podwodą polecam !!! moje dziecko było ąż do szyby przyklejone a kozy może dziecko karmić kupuje się pokarm za 1zł mała miała radoche jek zlecialy się wszystkie kozy

Witaj :-) Mój synuś też ma na imię Kacperek :-D No i zapraszamy na nasze spotkanie.

Kacpercio znacznie lepiej. Gorączka minęła za to jest nieznośny i płaczliwy. Ale mam nadzieję że to już nie długo :-) Może tu jeszcze ta okropna pogoda miesza. Pozbyłam się chłopaków i idę teraz odsypiać ostatni tydzień niespania :-D

Marma a moze to temperatura od zebow :>????? hehe ja bym tak obstawiala, jed na p/blowychi i bedzie dobrze :-) nie takie cyrki przy zebach widzialam :-) i mam nadzieje ze to one bo zawsze to lepsze niz jakies chorobsko przy ktorym trzeba by dawac antybiotyk :-)

Niestety choróbsko :-( Antybiotyk poszedł w ruch bo temperatura była zbyt wysoka. No ale już po wszystkim. Okazało się że to ta sławna trzydniówka która trwała o jeden dzień dłużej. Wczoraj wyszła wysypka.

No a zoo jest świetne. Kacperek był zachwycony gdy byłam z nim tam w sierpniu. Tylko bał się jak kozy na niego beczały...

No to może w piątek w tym samym miejscu o tym samym czasie :-) No chyba że inny termin wam pasuje :-) Chyba że w tygodniu bardziej by komuś pasowało bo wiadomo weekendy to wyjazdy, spotkania rodzinne i insze imprezy.U mnie na razie większych planów brak.

reklama
Hej dziewczęta:-)
Marma mi pasuje w piątek, ale jak by trzeba było przełożyć na inny dzień w tygodniu, to też ok., byle godzina za bardzo się nie zmienila:-)

Do góry