reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Hej hej
Mnie w przyszłym tygodniu powinno pasować. Wtedy nawet moge być bez małej, bo juz w pt. wraca mój M. Tak więc ja spokojnie mogę i za tydzień.
Czyli na bank jutro nie, tak?
a z innej beczki

Znacie może jakiegos fachowca który się zna na pralkach? Mam kłopot straszny z moją (5-cio letnią) i na gwałt musze kogoś zawołać.

hej dziewczyny!!!!

widze że wszystko ok u Was!!!:-)

ja ciągle przy kompie siedze i pisze do pracy rózne rzeczy i mam dość, ale dzieci zdrowe i najwazniejsze , chociaz ciężko sie im przestawić na wczesne wstawanie

pozdrawiam wszystkie i dzieciaczki całuję!!!

Witam wrocławskie mamusie :-) Jestem na tym forum już od dłuższego czasu, ale (wstyd się przyznać!!) wrocławskie odkryłam dopiero... dzisiaj:-( W chwili obecnej jestem w 30 tygodniu ciąży i termin mam na listopad. Więc jak tylko znalazłam forum listopadówek to tam się zapisałam i nic więcej nie szukałam. Też nie jestem "oryginalną" wrocławianką i poznanie nowych ludzi sprawiłoby mi olbrzymia przyjemność. Więc jeśli można to też chętnie przyszłabym na spotkanie :-)
Pozdrawiam serdecznie!!!

bosastopka zapraszamy :)

Widzę że sporo tu mamuś świeżynek wrocławskich :) JA właściwie też jestem nie z samego Wrocławia ale z pod :)

U nas temperatura dalej się utrzymuje ale już nie taka wysoka. Może do jutra już całkiem spadnie.

Marma fajnie że temperatura nie szaleje wzwyż!! Będzie dobrze, pewnie to jakiś wirus!
W takim razie po niedzieli ustalimy dokładnie dzień spotkania- mam nadzieję że się nie wysypię przed spotkaniem:-p
Widzę że nowe mamusie do nas dołączą fajnie im więcej nas tym lepiej:tak:
trzymajcie się ciepło
a co do speców od pralek to nie pomogę bo nie wiem jeszcze nawet gdzie we wrocku jest jakikolwiek spec od pralek... i obym długo nie musiała się dowiadywać:-p
mam nadzieję że usterka nie jest groźna i nie będzie drogie naprawianie:tak:
papa

Cześć dziewczyny.Można sie przyłączyć?:-) Też jestem z Wrocławia

Witaj :-) Mój synuś też ma na imię Kacperek :-D No i zapraszamy na nasze spotkanie.

Kacpercio znacznie lepiej. Gorączka minęła za to jest nieznośny i płaczliwy. Ale mam nadzieję że to już nie długo :-) Może tu jeszcze ta okropna pogoda miesza. Pozbyłam się chłopaków i idę teraz odsypiać ostatni tydzień niespania :-D

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie i zapraszma na nasze spotkanie:-)
Madzias, bardzo fajny sowaczek z ta fikołkujacą dzidzią:-)
Marma fajnie, że już lepiej z Kacperkiem, odpoczywaj, żeby mieć siłę na spotkanie w następnym tygodniu:-)
eedytka co robilaś takiego, że padnieta, ale odpoczywaj, odpoczywaj, póki możesz:-)
A, u mnie w mieszkanku założyli rolety na okna i ciekawa jestem jak, to wygląda, pewnie przez weekend będę kombinować z nowym wystrojem:-).Kupiliśmy też zmywarkę, laski, normalnie jak zobaczylam jak to códo myje, to stwierdzilam, że z ta maszyna juz nie wygram:-). Rewelacja, polecam:tak:

Do góry