reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Czesc Dziewczyny - Wroclawianki :) prosze Was napiszcie mi w wolnej chwili czy wiecie cos o doktorze Andrzeju Lisowskim - to zastepca ordynatora na kaminskiego, przyjmuje prywatnie na Jaracza. Czy prowadzil ktorejs z Was ciaze? A moze mialyscie z nim stycznosc juz w samym szpitalu na Kaminskiego ? Zastanawiam sie czy jego wybrac jako lekarza prowadzace i czy opiekuje sie potem swoja pacjenta i decyduje szybko o cesarce jesli sa jakies klopoty, czy stoi twardo przy tym ze kobieta musi urodzic naturalnie. Jesli wiecie cos tez o doktorze Wasylu Pasławskim z Mediconceptu to tez prosze o opinie. Dziekuje i pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne Mamuski.:-)

reklama
No a ja po nieprzespanej nocce. Mały obudził się o 23 z 40 stopniową gorączką. Od razu telefon, lekarz, antybiotyk no i udało się zbić gorączkę do 39.... generalnie czeka mnie dzień pełen w rażeń.....

oj oby szybko udało sie opanować chorobę:-(
ale jak jest gorączka to nie jest najgorzej bo to znaczy że organizm się broni:tak:
trzymam kciuki żeby wszystko było ok:tak:

witam nocną porą bo mam troszeczkę czasu szatan zasnął moja Natalia przeziebiona nockę miałam okropną a teraz mnie choroba łapie :wściekła/y:

U nas temperatura spadła i waha się teraz między 38,5 a 39. Jestem lekko padnięta i niewyspana. Niestety ale ja nie dam rady jutro spotkać się z Wami :-(Nie zostawię Małego. Zresztą M może i by sobie poradził ale niestety niema on za wiele cierpliwości a Kacperek jest teraz strasznie marudny. Może przełożymy to na przyszły tydzień?

Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu może być przyszły tydzień:tak:
Marma dbaj teraz o swojego szkraba a spotkaniem się nie przejmuj bo przecież nie to jest najważniejsze!

Arlena Ty też dbaj o siebie i nie przygarniaj do siebie żadnej choroby- a kysz złe samopoczucie:-p
trzymajcie się dzielnie kobietki!!

Cześć dziewczęta:-)
Widzę, że jakieś choróbska dopadają dzieciaczki:-(
Marma jak dla mnie też, możemy przełożyć spotkanko na następny tydzień, także walcz i wygraj z chorobą i do zobaczenia za tydzień.
Misza bedzie bardzo fajnie Cię poznać, ja też nie jestem rodowitą wrocławianką i chetnie poznam dziewczyny, bo nie chcę tylko znajomości z pracy:tak:. Napisz tylko, czy ci pasuje w następnym tygodniu:confused:

reklama
Do góry