reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Ja też jestem za dla mnie każdy dzień pasuje chyba że zacznę rodzić:-p
no może byle to nie była środa bo mam imieniny i chce pobyć z mężem:-) ale poza tym to ja mogę się dostosować:tak:

Marma jak zdrówko dziecka? pewnie już wszystko wróciło do normy??
Trzymajcie się ciepło

reklama
Hej! Rozglądam się po forum już od maja, ostatnio rodziłam i chciałabym do Was dołączyć :) Mamy z Wrocławia łączmy się! Ja jestem ze Złotnik (pod Leśnicą :) ).
pozdrawiam!

Hej, oj jak dobrze że piątek a nie dziś, bo dziś nie mam siły. Padam od rana. Pogoda i częstotliwość nocnych karmień mnie wykańczają.
Mam nadzieję, że jutro będę sprawniejsza :-)
Pozdrawiam :-)))

a piatek to już jutro:tak: kurde muszę mężowi przypomnieć że ma mi auto zostawić:tak: bo leniuch jestem:tak:

Kobiety mam pytanie gdzie we Wrocku w okolicach ul kościuszki krakowskiej albo dworca pkp znajdę jakąś pasmanterię?????????
Potrzebuję nici i nie wiem gdzie mogę kupić???????
normalnie szok jak któraś coś wie to piszcie

Ostatnia edycja:
O raaaany. M mi zaproponował, żebym poszła sama a on zostanie z małą. I nawet z pracy wróci o ludzkiej porze!!
Wiecie, że to będzie moje pierwsze samotne wyjście towarzyskie bez dziecka?
Nie wiem jak to będzie bo ona je co 2 godziny, no ale damy radę:-)

reklama
Hej kobietki mam nadzieję że nikomu nic nie wyskoczyło i spotkanko będzie:tak:
ja mam nadzieję być na czas bo mój M wziął auto ale pracę kończy o 17,13 więc powinnam zdążyć na 18 max 5 minut obsuwy :-p tylko jak my się poznamy??

Do góry