reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Gosiek - nie ma problema ;) - jak tylko się "zagnieździmy" - możemy się poszukać "na miescie" - na razie jednak nie wyciągam Kubusia do tej zadymionej metropolii. Pozdrowionka!

reklama
Lady B. czy możesz mi podać konkretny adres wspomnianych przez Ciebie forów regionalnych - niestety nie mam czasu "grzebać" dłużej w necie, bo moje baby wymaga non stop uwagi... :) Czekam na odzew. SU!!

Witam wszystkie mamusie!

Też jestem z Wrocławia, mieszkam na Krzykach a dokładniej na Jagodnie. Mój synek ma 2 miesiące i jeden tydzień, chętnie wybiorę się na wspólny spacer, jak będziecie jeszcze organizowały   ;) .

hej Gosiek, wydaje mi się, że chodziłyśmy razem do szkoły rodzenia na brochowie, ale może się mylę  :)

Pozdrawiam papa

Całkiem możliwe - bo ja tam też chodziłam i miałam podobny termin porodu - a gdzie siedziałaś na sali - bo ja koło Doroty ( albo ja albo mój mąż)

Daj znać - czekam z niecierpliwośćią :D :D :D :D
jestem chętna na spacerki :D :D :D

Hej Gosiek, my siedzieliśmy na przeciwko Was tak po ukosie na rogu przy regałach, ciężko wytłumaczyć :) Łukasz i Justyna może imionach skojarzysz :)

OK dzięki zajrzę na maj 2006
Do zobaczenia papa

Chyba kojarzę - faktycznie tam była para która mówiła, ze spodziewa się chłopca i chcieli chopca - tylko nie jestem pewna czy to ty ;)

Ja mogę spotkac się w sierpniu i oczywiście we wrześniu - w poniedziałek lub wtorek wyjeżdzam do końca lipca

czesc dziewczyny jestem z okolic Wrocławia a dokładnie z żórawiny.Potrzebuje waszej pomocy -poszukuje namiarów na kwiaciarnie wr wrocławi ktora wypozycza dekoracje slubne do koscioła-pomóżcie jesli cos wiecie to prosze odezwijcie sie na GG3091982

reklama
Do góry