reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

HEJ.
Nie było mnie parę dni bo niestety byłam w szpitalu ale juz jest wszystko o.k. i ze mną i z maleństwem.
W szpitalu byłam w Brzegu Dolnym (warunki ogólne nie za ciekawe ale położne dobre i pomoicne kobietki) widziałam dwa porody i naprawdę dziewczyny rodzące nie były pozostawione same sobie.
IRMAA dzięki za odp. Tak właśnie się zastanawiam nad Kamińskiego, chodz myślę też o Dyrekcyjnej.
Pozdrawiam Was cieplutko.

reklama
o dyrekcyjnej też słyszałam wiele dobrego, nie wiem czy tam nie mają studentów. Niektórym kobietom to może nie przeszkadza ale ja nie chciałam żeby 20 osób gapiło się jak ja rodzę. Wiem że tak miała pewna dziewczyna na klinikach, męża nie wpuścili za to weszła cała grupa studentów:szok::baffled:

No właśnie o tych studentach też słyszałam ale musze sie dowiedziec jak to wygląda bo prawdopodobnie można nie wyrazic zgody.
No ale z tym mężem to naprawdę niezłe chamstwo zrobili.:wściekła/y:

Witam wszystkie wrocławianki,a w szczególnosci Monike(załozycielke postu)
Termin porodu mam na 4 maja,wiec jeszcze ponad połowa przede mna.:-):-):-)

Cały czas miałam na 22 kwietnia ale jak byłam teraz w szpitalu to na usg pokazało na 9 kwietnia-troche duża rozbierznośc.
Jutro mam wizytę u swojego gin i usg połówkowe więc zobaczę co on powie.
Kórde nie mogę się doczekac bo jadę z mężem i on po raz pierwszy zobaczy nasze maleństwo :-) :-) , a do tego będziemy się pytac czy to chłopiec czy dziewczynka.

reklama
hej dziewczyny
warto wybrać sie na usg 4d super przeżycie fajnie widac buzie dziecka, można wszystko nagrać na plytę i mieć super pamiątkę. Ja męża zabrałam właśnie na takie usg z wrażenia i emocji aż słabo mu się zrobiło ;-)

Do góry