reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Byłam dzis u dentysty,nic nie bolało bo miałam znieczulenie,ja to bez znieczulenia na fotel nie siadam :-D:-D:-D:-D więc dentystka moja juz mnie tak zna że już sie nie pyta tylko bierze szczykawę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a potem pojechalismy do Auchan i wreszcie kupiłam fajne sandałki dla Oliwki bo te co ma to juz tak zniszczyła że masakra a poza tym już są za małe.
Kupiłam w Deichmann Baren-Schuhe-całe ze skóry bardzo fajniusie,Oliwka super w nich wyglada.
Bylismy na lodach a później Oliwka nam usneła w powrotnej drodze w wózku ale jak dojechalismy to udało ja sie przezucic do łózeczka i spi juz od 20.00 ale mam nadzieje że nie zrobi pobódki o 5.00 :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D bo zamorduje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kobietki mam pytanie
gdzie mogę we wrocku zrobić dobre usg4d bo mój gin teraz na urlopie i chcemy z mężem podejrzeć naszego dzieciaczka i nagrać to na płytkę i pójdziemy prywatnie....
Możecie coś polecić??
Chciałam zrobić te usg w szczecinie jak będziemy na początku sierpnia ale tam ceny mnie powaliły bo srednia to 250-350 więc sporo mi się wydaje muszę poszukać tutaj może taniej będzie.

Do góry