reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Agnes fajnie, ze mozesz chodzić na solarium, ja jeszcze odczekam z tym karmieniem piersią, muszę jednak w tym tygodniu się przypilnować i wypsikać samoopalaczem, zeby nie być bladą jak ściana:szok:
anetko 1 lipca biorę urlop, bo babcia musi jechać do lekarza, więc jak będzie ladnie i będzie Ci pasować, to się umówimy na pogaduchy:-)
Bieganie po placu zabaw jeszcze przede mną, ale ciekawe jak to będzie z moim urwisem, jak na razie na spacerze jest kochana, po prostu nie to dziecko co w domu:szok:. Zaczepia ludzi, usmiecha się do każdego, gada, a babcia dumna jak paw, ze taki aniołek. Za to jak wracam do domu, to aniołek dostaje rogów i czasem z m podrzucamy ja sobie z rąk do rąk jak zgniłe jajko:-D

reklama
hej dziewczyny co to są te groty solne nigdy o tym nie słyszałąam :confused::confused:AGNES ale Ci zazdroszczę z tym solarium ja chodziłam w cerrefur a gdzie chodzisz na plac zabaw koło kościoła :confused:moja Natalia jakaś dzika się zrobiła idę kawałek drogi do parku z nią (jak dla mnie to jest kawałek bo zakon tam dojdę to mi się już chce siku jak kobiecie w ciązy )więc:wściekła/y::wściekła/y: tam nie lubie chodzic ale ze względu na Natalie no i jestem tam z ledwościa bo jeszcze taboly mam jak zabawki picie a ona mi mowi że chce iść do domu cholera mnie wzieła dwie godziny siedziala przy mnie na łąwce tak było wczoraj i dziś jestem wściekałą na nią :wściekła/y::wściekła/y:Aneta a co tak często chodzisz z paznokciami dopełnienie robisz :confused:ja też sie wybieram i wybrac nie mogę coś choć typisy już sobie pościągam i tak trzymały mi się bardzo długo
http://www.google.pl/url?q=http://w...result&usg=AFQjCNEaiF5FJjIgDNejx3DU65TZOmu8mw

aneta proszę obiecane fotki kaloszy Oliwki :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Załączniki

• DSC02846.jpg
    DSC02846.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC02847.jpg
    DSC02847.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC02848.jpg
    DSC02848.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 25
arlena chodzę na plac zabaw albo koło kościoła,albo na taki mały w blokach po drugiej strony kościoła i czasami ale to rzadko na Stanów Zjednoczonych na Małpi Gaj.ale nie lubię tam chodzić bo jest syf,pełno szkła,papierosów bo małolaty robia sobie tam wieczorne schadzki.tak więc bylismy tam chyba z 3 razy.

Wczoraj bylismy u teściów,był bardzo fajnie.Oliwka wyszalała się z dziadkami a ja sobie odpoczęłam i zrelaksowałam :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Byliśmy sobie na Bielanach w ElectroWord bo musiałam kupić komórkę bo Oliwka parę dni temu mi zepsuła.
i kupiłam sobie Nokię XpressMusic-super jest.jestem bardzo zadowolona z zakupu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A ja dziś byłąm na Placu Świe.troche szmat sobie kupiłam :-D:-Da dziś na alegro wygrałam aukcje odkurzacz piorący :-):-)i siedze w domu i przynudzam jak zwykle .a jutro z rana muszę wstać i badania sobie porobić i Natali bo nie chce mi nic jeść orjetujecie się jak takiemu dziecku pobierają krew na badanie :confused:

A ja dziś byłąm na Placu Świe.troche szmat sobie kupiłam :-D:-Da dziś na alegro wygrałam aukcje odkurzacz piorący :-):-)i siedze w domu i przynudzam jak zwykle .a jutro z rana muszę wstać i badania sobie porobić i Natali bo nie chce mi nic jeść orjetujecie się jak takiemu dziecku pobierają krew na badanie :confused:
podejrzewam że już chyba z żyły normalnie,mojej siostry synek miał pobierana krew -ma 5lat to z żyły mu pobierali :tak::tak::tak::tak:

podejrzewam że już chyba z żyły normalnie,mojej siostry synek miał pobierana krew -ma 5lat to z żyły mu pobierali :tak::tak::tak::tak:
:szok::szok:oszaleli..... moja siostra jest w Ciąży i zaczynam jej współczuć jej M powiedział że będzie używać pieluch tetrowych co to jest wygotować pare pieluch przecież ona i tak będzie siedzieć w domu to będzie miałą czas jestem poprostu w szoku gdzie ona miałą oczy jak sobie wybierała

Ostatnia edycja:
:szok::szok:oszaleli..... moja siostra jest w Ciąży i zaczynam jej współczuć jej M powiedział że będzie używać pieluch tetrowych co to jest wygotować pare pieluch przecież ona i tak będzie siedzieć w domu to będzie miałą czas jestem poprostu w szoku gdzie ona miałą oczy jak sobie wybierała

no to współczuję Twojej siostrze ,przecież teraz to raczej nikt nie uzywa tetry a poza tym tyle czasu na tym straci,masakra :no::no::no::no:
a po za tym w tetrze dzieci maja częściej pupy poodparzane :tak::tak::tak::tak:

a jej mąż to chyba nie wie co mówi,jakby tak z jeden dzień miał prać i wygotowywac te pieluchy i prasować to by mienił zdanie.jestem tego pewna:tak::tak::tak::tak:

reklama
mojemu Mirkowi tez zawsze pobierają krew z ramienia - dzisiaj znowu idziemy - słyszałam, ze dobrze pobierają na Weigla 12 ( diagnostyka naprzeciwka szpitala wojskowego) - jestem przerażona- bo Mirek strasznie schizuje - ostatnio jak byłam w szpitalu wojskowym - to za 4 razem pobrali mu krew !!!!( kiedyś udało im się od razu) - normalnie ruletka

Do góry