nie wiem
obejrzała Mirka - powiedziała, że chce go wysłać do szpitala w Rabce - na konsultację ze specjalistą, który operuje dzieci na klatkę szewską
na razie wysąła nas na RTG - i zrobiła szczepionkę p. gruźliczą
w piątek mamy iść do niej na kontrolę szczepionki i od razu omówi badanie RTG - ale z tego co widziałam na RTG ( bo została sprawdzić w pracowni czy zdjęcia wyszły) - to średnio dobrze wyszły zdjęcia - tj. były smugi na płucach -a takie smugi świadczą o zapaleniu płuc - tylko coś mi się zdaje, ze mniejsze niż były - ale nie wiem jak to powinno wyglądać
trochę sie boję tej wizyty w piątek - kobietka mówiła, ze wg. niej powinien juz iśc na operację - a ja się jej strasznie boję - bo to jest operacja na otwartej klatce piersiowej i b. długo się dochodzi do zdrowia
ach ... szkoda gadać - myślałam, zę będzie lepiej
piątek mamy szalony - do niej + dodatkwo z Mirkiem do dentysty
z takich ciekawych rzeczy - kupiłam dzisiaj doniczki i ziemię i przesadziląm kwiatki - łądnie to wygląda - w Biedronce jest komplet doniczek - 3 szt ceramiczne po 24 zł - i b. ładne
agnes - biedulka- tak wześnie rano i już wysoka temperatura
kurcze brzmi to trochę groźnie :-(- ale na pewno będzie dobrze życzę dużo siły i zdrowia
a tak z miłych rzeczy to planuje Kacperkowi kupić to w-z Zabawki WADER Wózek-przyczepa z kompl-PROMOCJ (596600399) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego jeszcze to w-z Zabawki WADER Gigant traktor 66001 - PROMOCJA (596600227) - Aukcje internetowe Allegro
a tak z miłych rzeczy to planuje Kacperkowi kupić to w-z Zabawki WADER Wózek-przyczepa z kompl-PROMOCJ (596600399) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego jeszcze to w-z Zabawki WADER Gigant traktor 66001 - PROMOCJA (596600227) - Aukcje internetowe Allegro
i rowerek który znalazłam tez w necie - wydaje się być fajny bo po pierwsze można nim sterować tym pałągiem co się prowadzi, sa pedała ale tez podstawak bod nóżki http://www.allegro.pl/item594775469_w_sam_raz_dla_twojego_dziecka_wspanialy_rowerek.html
Czy któras z Was ma coś z tego a jak tak to jak wam się to spisuje ??
Czy któras z Was ma coś z tego a jak tak to jak wam się to spisuje ??