reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Kadia może to po 3 dniówce wysypka, zwykle się pojawia?, może też byc ospa niestety panuje we Wro.

Moja psiapsuła w domu, pólpasiec ma ale łagodnie przechodzi. z dzidzia jej wsio oki, pólpasiec nie zagraza dziecku, torbiele w piersiach od osłabienia organizmu:confused:dobrze ze to nic groźnego.

Nasza Kornelka w szpitalu z siosta( siora o dziwo ma łózko w Korczaku, nie musi na krzesle koczować:szok:, ale jak tylkojakies dziecko będzie łózka potrzebowac to jej zabiora). Malutka przeważnie śpi, podłaczona do kroplówek, ale ponoc już mniej kaszle, uszy ma zdrowe, a zapalenia pluc tez nie stwierdzili, oby się nie rozwinęlo.

Życzę dużo zdrowia zarówno Twojej przyjaciółce i maluszkowi, jak też Twojej siostrzenicy. Oby szybciej ta wiosna przyszła to moze i te choróbska sie skończą!?

A ja myślałam, że wybierzemy się dziś na długi niedzielny spacer, a tu pogoda taka kiepska. A wczoraj było już tak ciepło...:crazy:

Witam serdecznie!!!!

bara a znasz dobrego stomatologa dziecięcego????

gosiek cieszę się że ok z mirusiem i jestescie w domku a do kogo chodzicie prywatnie??/

z ponoć super stomatolog dziecięcy
MM-dent ul. Gen. Hallera 103/03 tel;363-25-32

Mirek miał tam iść ale nie doszedł ( czyt. choroby) - poszła moja Ania i Roman jest zachwycony i w internecie wyczytałam, zę tam dzieci takie 2 - 3 letnie chodzą i są bardzo zadowolone ( i borują im ząbki!!!)
jak wyzdrowieje Mirek to pójdziemy - bo już mu sie tworzą potworki zębowe

co do lekarki - to mamy jedną i tą samą od prawie 15 lat "Olszanowska Henryka" - - przyjeżdża do nas do domu - pracuje i mieszka na Biskupinie ( to sporo od nas) ale jak do tej pory jestem b. zadowolona

bara - no to chociaż tyle dobrego w tym złym - ze nic tak strasznego się nie wydarzyło - mi lekarka mówiła, zęby jechać na Kamieńskiego - tam każda matka ma łózko obok dziecka - a jak ja byłam na Traugutta z Mirkiem ( rok temu) - tam też nie bylo łóżek dla matek - to wzięłam ze sobą grubą kołdrę i na niej spałam, przykryta drugą kołdrą:baffled: - ale przynajmniej byłam z Mirkiem
kadia - też wam życzę zdrówka - bo u was też coś nijak ze zdrowiem

Mysmy dziś cały dzień byli u teściów,Oliwka zadowolona,dziadkowie ja wybawili.Była w centrum zainteresowania.

Niedziela szybko minęła ale milutko.
Szkoda że pogoda jest okropna, jak wracalismy to deszcz zaczął padać.Oliwcia juz smacznie sobie spi.

Witam serdecznie!!!

Ja juz doszłam do siebie ale kiepsko było ze mną po imprezie miałam wieczorem kryzys;-)

gosiek dzięki za namiar myslę że skorzystam byłam z dziećmi u okulisty teraz czas na stomatologa :-)

a ta wysypka w czorajsza zniknęła chyba jakieś uczulenie

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki zduzo zdrówka

Ale dzis paskudna pogoda,jak będzie tak lało to siedzimy dziś w domu.

Oliwka jakaś marudna znowu dziś,znowu się nie wyspała :baffled:

Wczoraj Oliwka nam się rozgadała,coraz częściej z jej chińszczyzny wychodzą polskie słowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D

daj,patrz się, piesek, co to,kto to,babcia-bo zawsze była baba, nie chce,leda-pies teściowej,siedzieć,to,tam,oczywiście te podstawowe słowa już dawno mówiła

i już zapomniałam co było jeszcze,przydałoby się to spisywać :tak::tak::tak::tak:

Agnes to super, że malutka tak fajnie się rozwija i coraz więcej mówi. Gratulacje!
Iza też ostatnio zrobiła się gaduła, ale u niej to do "polskich" słów jeszcze daleko.;-) Bez przerwy za to nawija po swojemu. Najlepiej ma opanowane "hej!". A wczoraj pierwszy raz udało jej się powiedzieć"baba" (oczywiście pewnie jeszcze nie wie co to znaczy, ale brzmiało słodko!:-D).
Byliśmy dziś z malutką na USG i na szczęście wszystko ok. :-) Wszystkie narządy w jamie brzusznej, nerki i bioderka w porządku. Odetchnęłam z ulgą.

U was też tak strasznie wieje?:szok:

jejku wieje okropnie,pogoda paskudna.podobno ten tydzien ma byc taki zimny a od nastepnego ciepło.zobaczymy na ile ta prognoza się sprawdzi.My z Oliwką nie wychodziłysmy dziś,nawet nie było jka,cały dzień lało.

reklama
hejka.I jak dzieciaczki Wam zdrowieją?????? mam nadzieje że juz lepiej :tak::tak::tak:

U nas na szczęście bez chorób,omija nas to na razie,oby było tak jak najdłużej :-)

dziś nocka przespana,Oliwka najedzona i zabieramy się za ubieranie bo chodzimy jeszcze w szlafrokach :-):-):-)

Miłego Dnia dziewczyny

Do góry