reklama
siwasek
Fanka BB :)
misia ale ci fajnie ze masz dziadków na miejscu....ja do jednych 70 a do drugich 120km....wec wrocku nie mam z kim szkraba nawet na godzinke zostawic
a dzis bylam na spacerze 40 minut i przez ta paskudna ciape buty mi przemokły....
a dzis wierczorem moj meżus wychodzi buuu
hehe ale ten moj post pesymistyczny....
a dzis bylam na spacerze 40 minut i przez ta paskudna ciape buty mi przemokły....
a dzis wierczorem moj meżus wychodzi buuu
hehe ale ten moj post pesymistyczny....
anusieńka
Fanka BB :)
L4dY-bIrd pisze:ah kochna cos mi sie z okiem dzieje lewym : zaczeło sie po porodzie .Tak jakby szło sobie pomalutku w bok <zrenica > jezu ..mąż sie ze mnie nabija że bede miałą zeza na jedno oko Cholewcia musze isc do okulisty i zobaczyc co z nim ...ale kiedy :???
ah szkoda gadac :
...o losie
LAdy bardzo dobry ośrodek jest na Stawowej- dr Misiuk-Chojło albo ktos inny- polecam
L4dY-bIrd
doula
Czesc laski
Z okulista sprawa załatwiona ...chyba
No wiec poszłam ale do Galeri Dominikańskiej i do sklepu z okularami
No i tam jest Darmowe badanie oczu O0 i se zrobiłam ...a co
No i na jednym mam 0,05 a na drógim 0,025 no i musze nosic okularki zeby to skorygowacv , ale sie niepali ..tak mi Pani okulistka powiedziała a o mojej zrenicy nic niewspomniała ...no to ja juz niewiem :
Z okulista sprawa załatwiona ...chyba
No wiec poszłam ale do Galeri Dominikańskiej i do sklepu z okularami
No i tam jest Darmowe badanie oczu O0 i se zrobiłam ...a co
No i na jednym mam 0,05 a na drógim 0,025 no i musze nosic okularki zeby to skorygowacv , ale sie niepali ..tak mi Pani okulistka powiedziała a o mojej zrenicy nic niewspomniała ...no to ja juz niewiem :
L4dY-bIrd
doula
a może Grooha ...cekaj
...no masz racje :
...no masz racje :
L4dY-bIrd
doula
!!MOJE DZIECKO MA ZEBA !!
reklama