reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Goga obawiam się że niczym bezpośrednio się nie dostaniesz :( poza tym zależy jeszcze w które miejsce potrzebujesz... Ważne jest też kiedy przyjeżdżasz bo we Wrocku "wieczny" remont i zmienione sa trasy tramwajów i autobusów...

Mysle ze najlepiej byłoby z dworca jechac tramwajem linii 5 on chyba (tzn. na 99%) tam dojeżdza

ale wejdz sobie na strone Wrocławia tam jest mapa oraz rozkłady jazdy MPK www.um.wroc.pl

reklama
Olaf w paszporcie
suc518767hk.jpg

czesc mamuski

ja tez w wroclawia!!

czy ktoras chodzi na spacerek do szczytnickiego parku lub ogrodu botanicznego?

:)

pozdro wielkie!!!

cześć magdomaj witaj na wątku wrocławskim, ja mieszkam na krzykach, ale wcześniej bardzo blisko parku szczytnickiego więc zazdroszczę Ci takich okolic do spacerków, u mnie tylko betonowe bloki, kamienne ulice i stare kamienice.

nooo okolica do spacerkow suuuuper!!!!! wiec jak ktos sie bedzie chcial wybrac to sie chetnie umowie :) botaniczny, pergola - zapraszam :)

aaaaaaaaaaaaaa Olaf extra superowy :-*

Pytałaś co u nas no wiec : Jasio rosnie jak n drożdzach .wiekzosc dnia spzamy na extra spacerkach , podrózujemy jak zwykle trasą : Sobóka- Wrocław--Siechnice ::)
Schudłam troche :p , odgruzowałam mieszkanie i ...tak pozatym to chyba nic nowego ::)

aaaa i Jasio powiedział juz pare razy : baba , kur-cze :D :D :D :D :D :D ::)

A co kochana u ciebie ? Gdzie sie tyle podziewałaś ??? Co u Olafka??? Kiedy robimy zlot "czAROWNIC " ;) :laugh: :laugh:

pOZDRAWIAMY

hmmm grooha dzielnie podniosła wąteczek :)

grooha Olaf rządzi! jaki on jest boski chłopak :-* mniami do schrupania :D

Lady gratulacje, kurcze baba to już coś :) hehe, kiedy mój coś zacznie ćwierkać?

magdamaj hehe, ja mieszkam na zalesiu obok "morskiego oka" , do szczytnickiego mam rzut beretem, trza będzie się zgrać na spacerek :)

hehe, no właśnie kiedy ZLOT? albo SABAT? ;)

to ostatnia minka mojego synka:
minka.jpg

reklama
Misia_q no to faktycznie blizutko!! wogole Zalesie cud okolica!!!!!
ja po parku kraze co drugi dzien a czasem skacze do botanicznego :)

jaki fajny paputek slodki synek :)

Do góry