reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Melduje sie !
grooszka dzieki za przywołanie mnie na forum :-*
a ja ostatnio jakas taak zalatana jestem...wczoraj byłysmy z Igą na szczepieniu...kluska waży juz 8kg i babki z przychodni mówiły ze jest duuuzia jak na swój wiek ::) ::) ::)
pierwszy raz po szczepieniu ma bidula gorączke , nie wiecie ajk dlugo moze sie ta goraczka utrzymywac???

siwasek pisze:
...wczoraj byłysmy z Igą na szczepieniu...kluska waży juz 8kg i babki z przychodni mówiły ze jest duuuzia jak na swój wiek ::) ::) ::)
pierwszy raz po szczepieniu ma bidula gorączke , nie wiecie ajk dlugo moze sie ta goraczka utrzymywac???

u nas tak samo Jasio waży 7 kg ::) a co do goraczki to niewiem bo u mnie moja klucha niegoraczkowała nigdy ::)

misia_q ale fajnie miec taka kruszynkę w domu....(jeszcze pachnie nowością ;) ;D ;D ;D)
śliczny jest twój Wiktorek, włosków pozazdroscic O0
Grooszka ale oli szybko wyrósł i cudny ma uśmiech powalający miedzy tymi miśkami.... :laugh: :laugh:
Jasio chyba do tatusia podobny, oczka ma cudne i taki przenikliwy wzrok :) :) :)

siwasku u nas była gorączka po każdej szczepionce przez cały dzień, a rano już nie było
za to po ostatniej (bez hib) Oli wogóle nie miał gorączki

Igunia to duża babeczka, a może jakąś nową szczepionkę dostała, której wcześniej nie miała i dletego taka jej reakcja?

:) :) :) jestem jestem :)
dzisiaj był mały sajgon, Wiktor jadł co 20 minut przez 20 minut z cycka i nie dawał mi nic zrobić, a musiałam sprzątnąć chałupę, zrobić obiad i siebie doprowadzić do porządku... ::) ::) ::) w końcu padł około 15:00 i spał do 19:00... teraz znowu śpi mi na ręku ;)

ale ładna galeria maleństw :) jest kim oczy nacieszyć :p

reklama
grooha1 pisze:
o ja nie mogę...Iga siedzi, ale czyżbym dostrzegła tajemniczą rączkę troszkę jej pomagającą?
o tak raczka pomaga ;D ;D ;D ;D
a szczepionka była ta sama, tylko moze Iga byla tym razem troche osłabiona, ale juz jest ok.

Do góry