reklama
L4dY-bIrd
doula
i ja dołanczam sie do życzeń siwaska dodam jeszcze że ...życze nam czasami chwilki czasu tylko dla nas samych żebyśmy mogły wyglądać najpiekniej na świecie dla nas samych ...dla naszych słoneczek i naszych facetów :-* :-* :-* :-*
L4dY-bIrd
doula
halooo czy ktoś tu jeszcze zyje ?? :
L4dY-bIrd
doula
mi oko nawala ....zaczynam sie chyba sypac....uroki maciezynistwa hie hie hie :
Lady pisz co z tym okiem się dzieje...?
wiecie co, normalnie chyba zapadnę w sen zimowy, nie moge się obudzić... nie sądzę żeby to przez małego było, bo on się budzi dwa razy w nocy na cycanko i potem w kimę idziemy... matko... co się dzieje z tą pogodą? ja chcę wiosny...
wiecie co, normalnie chyba zapadnę w sen zimowy, nie moge się obudzić... nie sądzę żeby to przez małego było, bo on się budzi dwa razy w nocy na cycanko i potem w kimę idziemy... matko... co się dzieje z tą pogodą? ja chcę wiosny...
L4dY-bIrd
doula
ah kochna cos mi sie z okiem dzieje lewym : zaczeło sie po porodzie .Tak jakby szło sobie pomalutku w bok <zrenica > jezu ..mąż sie ze mnie nabija że bede miałą zeza na jedno oko Cholewcia musze isc do okulisty i zobaczyc co z nim ...ale kiedy :???
ah szkoda gadac :
...o losie
ah szkoda gadac :
...o losie
reklama
siwasek
Fanka BB :)
tak tak misia_q ma absolutna racje!!!!!! Lady do doktora marsz!!!misia_q pisze:kurde Lady idź do okulisty jak najszybciej, z oczami nie ma żartów!!!