reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

hej dziewczyny u nas kiepsko, nie dość ze ja się nadal fatalnie czuje:no:L4 mam jeszcze do 25 marca, od poniedziałku rehabilitacja, to Maksio po 3 dniach w żłobku dziś w nocy i rano zwracał, przez cały dzień nie chcial jeść,mało pił, stan podgorączkowy 37,8, potem biegunka:crazy: Jutro do pediatry idziemy bo i kszel i katar doszedł:wściekła/y: a tak nedawno brał antybiotyk na to zapalene gardła, migdalow i węzłow chłonnych:wściekła/y: Mam nadzieję ze to nie to co Mireczkowi nawet nie chcę wypowiadac nazwy tej choroby, ale jak przeczytałam, ze o mił podobnie to mi ciary przeszły.

Gosiek niech Mirus szybko wraca do zdrowka.

nawet mi sie pisać nie chce, ale czytam co u Was:-D

reklama
Beti na poprawe nastroju

m10.jpg

Najlepsze życzenia urodzinowe!!!

Ach, ja nie mialam ostatnio weny na neta. I brak czasu.
Lubicie puszczac piosenki waszym pociechom? Ja wlasnie przez przypadek trafilam na piosenki z mojego dziecinstwa, normalnie lezka w oku sie zakrecila. Maryla Rodowicz, to jest to:-p.

Maryla Rodowicz - Był sobie Król (LP)

ja puszczam Kacperkowi radio internetowe dla dzieci (tam są same piosenki z mojego dzieciństwa :)) http://www.babyradio.pl/

Moja Zuza wczoraj strasznie chora. gorączka, osłabienie, brak apetytu. Nockę całą płakała. A dziś już wszystko dobrze.

I znalazłam przyczynę, ból brzuszka po zaserwowanej przez mamę jajecznicy z pieczarkami:angry::angry::angry: Sama już sobie nawrzucałam więc może Wy też na mnie pokrzyczcie to zmądrzeję. Taką krzywdę dziecku zrobić, co mi odbiło...:angry::angry::angry:

bidulka ale dobrze, że jest już dobrze:tak:

a my właśnie wróciliśmy ze szpitala - Mirek miał zapalenie płuc, krtani ( tchawicy), ucha itp
porażka - teraz leczymy się dalej w domu
a zaczęło się od gardła , i oskrzeli - po protu antybiotyk Klacid nie zadziałał - ale widocznie to jakiś dziwny szczep chorobowy - bo w szpitalu sporo było dzieci z takim przebiegiem jak my

będę do was zaglądać - siedzę z młodym na zwolnieniu do 20 marca
w piątek jedziemy do szpitala na pobranie krwi - Mirek miał b. wysokie OB bo 95/120 i białko CRP 8,7 i Leuk 17,5 tys. - oby wyniki w piątek były niższe
pa - dziewczęta

trzymam kciuki za wyniki i zeby ta choroba szybko sie skończyłą:tak:

hej dziewczyny u nas kiepsko, nie dość ze ja się nadal fatalnie czuje:no:L4 mam jeszcze do 25 marca, od poniedziałku rehabilitacja, to Maksio po 3 dniach w żłobku dziś w nocy i rano zwracał, przez cały dzień nie chcial jeść,mało pił, stan podgorączkowy 37,8, potem biegunka:crazy: Jutro do pediatry idziemy bo i kszel i katar doszedł:wściekła/y: a tak nedawno brał antybiotyk na to zapalene gardła, migdalow i węzłow chłonnych:wściekła/y: Mam nadzieję ze to nie to co Mireczkowi nawet nie chcę wypowiadac nazwy tej choroby, ale jak przeczytałam, ze o mił podobnie to mi ciary przeszły.

Gosiek niech Mirus szybko wraca do zdrowka.

nawet mi sie pisać nie chce, ale czytam co u Was:-D

będzie dobrze :tak:

A mnie trochę nie było bo byłam u rodzinki
U nas wszystko dobrze :tak:
Byłam na pokazie naczyń Tupperware - REWELACJA :-D zamówiłam sobie troszkę i już nie moge się doczkeac kiedy dostanę je w swoje łapki

witam wieczorową porą. Odebraliśmy wyniki moczu Izy. Na szczęście Furagin zadziałał i już są dobre. Ale lekarstwa malutka ma brać nadal. Całe szczęście dziś była już mniej marudna i zaczęła jeść.
Gosiek trzymaj się dzielnie! Mam nadzieję, że Mirkowi ta gorączka spadnie. Trzymamy kciuki!
Beti dla Twojego synka też dużo zdrówka życzymy!

Witam się z rana.Cieszę się że wyniki Izy dobre, że lekarstwa zaczynają już działać.
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków.

Cieszę się że Oliwkę nic nie dopadło-odpukać, na razie zdrowa jak rybka :tak:
Pogoda paskudna,za oknem mokro,leży trochę śniegu na bokach.jakoś tak nieciekawie.A miało robić się ciepło,jakoś nie widać.:-)

reklama
no właśnie, śnieg sypie jak w środku zimy! tyle że od razu się topi i robi się paskudna breja. Ja też już liczyłam na przyjście wiosny. Zwłaszcza, że już niedługo muszę wrócić do pracy i chciałabym się jeszcze trochę pocieszyć spacerkami z córcią.

Do góry